Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 12, 2012 zadam je ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieeeeeeeeeee Napisano Październik 12, 2012 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rudy pipiona Napisano Październik 12, 2012 idź się wysraj to przestaniesz bredzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kciukiem 8 Napisano Październik 12, 2012 no, dawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 12, 2012 w takim razie zadam. czy jak jecie draże kokosowe te z piratem na opakowaniu to tez cumkacie kulke tak dlugo az zostaje taka mała kulka zbitego nadzienia twardsza w konsystencji od reszty nadzienia ? czy rozgryzacie jak większość niecywilizowanych pozbawionych wyczucia smaku i taktu ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szaletowa pularda Napisano Październik 12, 2012 rozgryzam i połykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kciukiem 8 Napisano Październik 12, 2012 nienawidzę slodyczy, a już szczególnie o mdlości przyprawia mnie coś tak mdłego jak kokos, wanilia itp. brrr..:O tylko w kosmetykach je dzierżę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 12, 2012 czyli nigdy nie jadlas drazy kokosowych//? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Październik 12, 2012 cześć ryży pedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kciukiem 8 Napisano Październik 12, 2012 za malucha jadłam, a przynajmniej spróbowałam. lubiłam szczególnie te z piratem, ale kakaowe, ale od dobrych kilku lat slodyczy nie znoszę i jedyny cukier w moim życiu jest w winie i słodziku, bo cukru też nie toleruję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glllllllllllllllllllluuuu Napisano Październik 12, 2012 Róznie, ale od lat nie jadam takich draży - sama chemia... najbardziej lubiłam kakaowe :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 12, 2012 jak to roznie? czyli raz ciumkasz a raz rozgryzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tożsamość Bournea 0 Napisano Październik 12, 2012 kciukiem :D tu się ukrywasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kciukiem 8 Napisano Październik 12, 2012 :) rozumiem, ze mam przytuptać na bieszczadzki. już lecę na tych moich kaczych girkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tożsamość Bournea 0 Napisano Październik 12, 2012 Nie ma mnie tam, ale mozemy tam iść :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach