Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jay...Z

Jak skutecznie zblizyc sie do kolezanki?

Polecane posty

Gość Jay...Z

Od jakichs 3 miesiecy spotykam sie ze swoja kolezanka z pracy po godzinach. Kawa, wspolne zakupy, spacery, restauracja... Nie sa to zbyt czeste spotkania, ale sa. W pracy potrafi zadzwonic na tel. sluzbowy i poruszac prywatne sprawy, pytac co u mnie, wychodzic z inicjatywa szczerej rozmowy, gdy mam kiepski nastroj, zapraszac do swojego stanowiska na jedzenie ktore sama przygotowala. Lubi sie ze mna droczyc, dotykac niby przypadkiem, flirtowac, mowic z podtekstem seksualnym. Gdy ja ja dotykam, obejmuje w pasie, lapie za kolano, przytulam, caluje w policzek nie protestuje. Gdy dluzej sie nie widzimy, potrafi mi sie rzucic na szyje i mocno przytulic. W czym rzecz - niby jest ok, jest miedzy nami jakas osobliwa nic porozumienia, ale... Nie idzie to w kierunku blizszej relacji. Zaproponowalem jej niedawno wizyte u mnie w mieszkaniu. Po prostu chcialem ja zaprosic na obiad, ktory sam bym przygotowal. Ale wymigala sie i powiedziala, ze moze kiedys do mnie wpadnie. Po tym incydencie w dalszym ciagu sie spotykamy, ona proponuje mi kawe po pracy, badz prosi abym ja odprowadzil. Jak sie do niej jeszcze bardziej zblizyc? Malymi kroczkami drazyc temat, spotykac sie, czy moze olac na jakis czas i zobaczyc, czy ona bedzie tesknic, sprawdzic czy w ogole jej zalezy na znajomosci ze mna? Co radzicie?

Gość lkjhuu78
To zależy/ Ona/ty jesteście w związkach ?

Gość tekla____1966
Ni chce mi sie czytoc co napisoles. Ale jak chcesz sie zblizyc do kolezanki to musisz isc na łąka i nazbierac swiezych kwiatow i isc jij je zanies pod chałpa. Uwazej ino zeby kwaity nie byly posikane przez krowy .

Gość zdecydowanie olać
i zobaczyć co ona zrobi.

Gość dolores z opery
od 3 miesiecy? a jest calowanie, seks itp?

Skoro tak się klei do ciebie to być może da się ją namówić na sex. Po kiego ci dziewczyna, umpaumpa fuck friend i jest git ;)