Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko na sniadanko .......

Gdzie wybrać się na romantyczny weekend?lub jak urozmaicić związek?

Polecane posty

Gość pytanko na sniadanko .......

macie jakies pomysły ?

Gość digtal
to zależy co lubisz. Możesz się wybrać na przykład do Krakowa na weekend, tam jest bardzo fajny hotel Niebieski, który moim zdaniem sprzyja magii i temu, żeby związek nabrał kolorów. Poza tym sam Kraków też dla mnie jest bardzo magicznym miejscem.

Gość Dagoreks
Hmm...jest wiele miejsc do których moglibyście się tak naprawdę udać. Kwestia tego, co lubicie. Dziewczyna lubi Morze? Zabierasz ją nad morze. Lubi kino? Zabierasz ją do kina. Lubi kuchnie włoską? Zabierasz ją do Restauracji Italia, ciężko tak doradzić kiedy nie mamy żadnych informacji.

Gość gość
A może jakiś romantyczny rejs? Ruszy serce każdej osoby. Ja zabrałam męża na rejs promem do Kopenhagi. Cen nie mają bardzo wygórowanych więc może uderz w tą stronę. Jeśli cię to interesuje to zajrzyj na stronę unity line, ofertę mają fajną.

Gość zo_sia
oj jak ja miałabym możliwość, żeby gdzieś wyjechać na weekend to chyba pojechałabym znowu do Krakowa, niezwykle urokliwe miasto, w sam raz dla zakochanych:) Miasto nowoczesne ale i takie w których "czas się zatrzymał". A romantyczne pokoje możecie wynająć w samym centrum w http://www.antiqueapartments.pl/