Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samonia1

dlaczego przestałam mieć ochote na seks? ;(((((((

Polecane posty

Gość samonia1

uciekam od męża, krzyczę na niego, a nawet biję jak tylko widzę, że się do mnie dobeira. To jest straszne, bo jeszcze kilka lat temu to ja byłam na niego non stop napalona ;(

Gość samonia1
tez dochodzę do takich wniosków, ale co mam zrobic? :(

Gość ja mam tak samo
i zle mi z tym :(

Gość samonia1
mój mąż wyjechał na kilka dni i własnie wraca, więc oczywiście będzie chciał. A ja ze stresu zjadłam podwójną kolację, a teraz szybko kładę się spać. Tylko żeby mu do głowy nie przyszło budzenie mnie ;( Jestem bednadziejna. Powinnam się z nim rozwieść. Nie chcę niszczyć mu życia, ale nie umiem się zmusić

Gość zzico
Lubie takie agresywne nabuzowane kocice ,chetnie Cię poskromie jak chcesz

Gość powiesz,że ma mi stanąc
ale ty wredzizna jestes jak moja żona

Gość samonia1
no ale co mam zrobić, czy twoja żona? Jak się zmusić? Tylko oceniasz, a my potrzebujemy pomocy. Koleś, który oczekuje i krytykuje jest ostatnią osobą, która mogłaby mnie kiedykolwiek podniecić

Gość szudmbe
ty jesteś jakaś popierdolona :O napchałaś się ze stresu, że twój mąż będzie chciał seksu, a teraz szybko idziesz spać :O no pojebana, wiesz, że nie masz już 5lat?

Gość samonia1
no jestem no i co?

Gość nic na to nie poradzisz
mam tak samo i wiem co czujesz. nie ma nic gorszego, niż seks z facetem, który jest fizycznie odpychający. nie da się

Nieodpowiednie tabletki antykoncepcyjne, inne problemy hormonalne, stany depresyjnę, stany ńerwicowe, przedłużający się stres, przemęczenie, niedosypianie, klopoty rodzinne,zadawnione problemy, brak satysfakcji z seksu, strach przed ciążą, spadek atrakcyjności męża Itd. Itp.

Gość Nałogowo fantazjujący
....zbyt długie siedzenie przy komputerze w ręką w majtach......zapomniałaś dodać droga nei nei

Gość samonia1
Nieodpowiednie tabletki antykoncepcyjne - moze, bo po zmianie tabletek nasiliła się ta niechć inne problemy hormonalne - mam problemy z policystycznymi jajnikami stany depresyjnę, stany ńerwicowe, przedłużający się stres - straciłam pracę, nie mogę dostać nowej i mam doła przemęczenie, niedosypianie, klopoty rodzinne,zadawnione problemy - kłótnie z mężem i absorbujące dzieci brak satysfakcji z seksu, strach przed ciążą, spadek atrakcyjności męża - może trochę... ale raczej nie Itd. Itp.

Gość Wujek poradzi ci..
Lubisz męża choć troszkę? To powiedz mu to co tu napisalas. Powiedz mu niech sobie znajdzie kochankę, i poczuje jak to miło jest być pożądanym i niech cieszy sie seksem póki jest młody. Jak będziesz chłopa tak męczyć, to deprechę dostanie o będzie dwoje przyjebanych zamiast jednej