Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweeeelllllll

zerwałem z dziewczyną i chce do niej wrócić

Polecane posty

Gość paweeeelllllll

Ogólnie bardzo kocham moją dziewczyne, ja mam 27lat ona 21, od początku jej studiów zamieszkaliśmy razem, jednak pod koniec czerwca zginął jej 9letni brat, do lipca była w domu, byłem na pogrzebie ale nie miałem jak z nią porozmawiać, nie chciałem sie pytać kiedy wróci do naszego mieszkania, atmosfera również nie była odpowiednia. nie było jej w lipcu ani w sierpniu do połowy w ogóle nie mieliśmy kontaktu, dzwoniłem nie odbierała, nie odpisywała na sms , nie było jej dostepnej na gg ani tego typu portalach. Postanowiłam pojechać do niej pod koniec sierpnia aby się spotkać co uznałem za normalne, w domu w sumie ponura atmosfera, jej matka nie wychodzi z sypialni, ojciec gdzieś w innym miejscu byle z dala od domu. Postanowiłem zabrać ją do naszego mieszkania, nie zbyt chciała jechać ale pojechaliśmy- w ogóle nie spała, ciągle o wszystko sie na mnie wkurwiała, płakała, panikowała, mówiła ciągle o bracie, w ogóle nie mogłem sie wyspac do pracy bo ona w nocy mi mówiła jak teskni za bratem, płakała tak głosno ze sasiedzi nas upominali, chciałem by sie leczyła to nie, chciałem jej pomóc też nie. nie umiałem już z nią żyć a jej nie zależało na nas. zerwałem z nią, a ona to olała, wynajęła gdzieś pokój, myślałem ze sobie to przemyśli, nawet telefonu nie odbiera, jak odbiera to ze jej przeszkadzam. nie umiem z nią żyć ale cholernie tesknie i chce być. nie wiem co zrobić w tej sytuacji, pomóc sobie nie chce, leczyc sie nie chce

Gość paweeeelllllll
doradzi mi co zrbic

Gość Piękna otwiera drzwi
a co tu radzic:) Ona miałąbyc taka słodka dobra osoba co to nie strzela fochow..a tu prosze:D ani telefonu nie odzywała sie..nie odzywała sie jak siedziała obok mowila ze nie musisz i dans na twarzy..focha strzeliła jak nic jak to nie warto dawac sie manipulowac innym zwłaszcza margarynie kama;) wyszło szydło z wroka zycie pokazało..co i jak wrócic? oj to tylko na kolahanch..4 kółeczka dookoła ukochanej ktora tak skrzywdziłes..zrywajac z nią..i mowic juz nie bede sie brzydko zachowywał kocham cie:)

Gość To nie takie proste!
Dziwne nie jest że tak się zachowuje dziewczyna po stracie młodszego brata. Wsparcie w takiej sytuacji jest bardzo ważne.Jednak nie każdy potrafi sobie z tym radzić! Podobno czas leczy ray,tylko nie wiadomo jak długo to potrwa? Skoro zerwałeś z dziewczyną to teraz nie dziw się że nie chce mieć kontaktu z Tobą.Ona teraz potrzebuje wsparcia,a u Ciebie nie ma.

Gość Spowiedz powszechna
a ukochana raniłes.. wakacje spedza sie z ukochana.. minely bezpowrotnie a ty wolales smrody i fochy ;) kamy i innej margaryny

Gość Spowiedz powszechna
zrob zadosc uczynienie napraw krzywdy 6 kołek bo tyle ma twoje imie bij sie w serce naoliw kolana a bedzie ci wybaczone:) i panietaj synu idzi i nie jedz wiecej margaryny kamy jest szkodliwa.

Gość spowiedz powszechna..
Pawełku zbór ma 1 owieczke wiecej nawrociłes sie synu;) wróciłes na dawne, prawe swiezki pamietaj nigdy z nich nie zbaczaj;) a bedziesz zyc w szczesciu doczesnym tu na ziemi i tam w raju amen:classic_cool:

Gość gość
Widze, ze nie jestem sama! Moj mezczyzna zostawil mnie parę miesięcy temu, nic na to nie wskazywalo, bylo cudownie, bajkowo! bylam juz nawet u psychologa, wygadac sie, zeby ulzyc sobie! Niestety nie pomogło zdecydowałam więc że musze go odzyskać za wszelką cenę. Zamówiłam spętanie miłosne na urokmilosny24.pl - facet po 2 tygodniach wrócił na kolanach. sposób brutalny ale dający efekty.

Gość Ola983
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Jestem pewna że magia działa ale trzeba być cierpliwym. Sama czekałam 5 miesięcy ale w końcu chłopak wrócił. Wybrałam białą magię ze strony http://magia-anielska.pl i mogę polecić.