Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamalenki 81

WARCZENIE NIEMOWLAKA

Polecane posty

Gość mamalenki 81

czy wasze dzieci tez mialy taki etap ze wydawaly z siebie takie dzwieki jak warczenie?moja 6 mce tak, brzmi to strasznie jakby ktos ja opetal , jak z filmu egzorcysta ;-)

Gość hjjjhhhhh
wrzuc filmik,bo nie moge sobie tego wyobrazic:)

Gość ojjjjjjj....
moze to szczeniak a nie dziecko???

Gość bananowamamai
Moj ma 17 miesiecy i warczy do dzisiaj,zazwyczaj jak jest spiacy i zasypia :) Czasami warczy a czasam mruczy jak kot :) Slodkie to

Gość mamalenki 81
dzieki za odp ;-), dla mnie to brzmi strasznie ;-), normalne warczenie hehe, mam nadzieje ze jej to przejdzie bo moze tym warczeniem innych przestraszyc

Gość sfghndf
jak mruczy jak kot to nie jest to dobry znak . dziecko poprosru ulewa. sa dwa rodzaje ulewania. 1. jak ulewa na zewnatatrz i zarcie poprostu wylatuje. 2. to jak czesc jedzenia wlatuje do gardła i tam swiergocze. musisz podłozyc cos pod łuzeczko z jednej strony zeby nie spało na płaskim. ewentualnie dodawas specjalny zageszczacz do jedzienia. dziesko zje kaszke dajesz taki plyn i jedzienie w brzuchu sie zageszcza i nie wylatyuje.

Gość tylko że na kafe
1,5 roczne może sobie mruczeć :) moje jest w wieku dziecka autorki i tak jakby kracze jak wrona takie gardłowe dźwięki a do tego też przed snem jak jest zmęczony to tez aaaaaa takim szorstkim głosem.

dziecko znajduje jakieś dźwięki i je naśladuje. Moja córka kaszle często bo jak miała 6 miesięcy to usłyszała jak jej babcia kaszle gdy była chora. Małej tak się to spodobało że ciągle tak robi i ma z tego niezły ubaw:) Ja mówię na to zdzieranie gardła:) Najczęściej tak robi jak chce kogoś zaczepić, np w przychodni, autobusie, kawiarni, gdziekolwiek jestem, ludzie od razu zwracają na to uwagę a ona załapała że to działa.

Gość gość joo
tak. mam blizniaki 7 miesieczne i corka warczy zazwyczaj jak chwyta jakas zabawka albo w smieszny sposob rozmowa z kimkolwiek raczkuje od 2 tygodni.. warczenie od jakiegoś miesiaca. syn chodzi w chodziku . wstaje sam wspina sie i stoi podparty raczkami. raczkuje. wszedzie ich juz pelno. urodzone 21 marzec 2016.