Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość united office

czuje sie gorsza

Polecane posty

Gość united office

mam 23 lata i nie skonczylam szkoly sredniej , czuje sie przegrana...i gorsza od innych

Gość united office
i wstyd mi sie do tego przyznawac , jak kolezanki mowia o studiach to milcze jak grob i od razu zmieniam temat jestem nieszczesliwa z tego powodu

Gość united office
nie chce plakac przez cale zycie ani sie wstydzic tego... a do szkoly moge sie szapisac najwczesniej we wrzesniu

Umknął Ci raptem jeden miesiąc, na pewno możesz się jeszcze zapisać. Spokojnie nadrobisz bo te szkoły wieczorowe nie są przecież elitarne. Właź na google i szukaj czegoś blisko Ciebie, w poniedziałek wykonujesz telefon do sekretariatu i gotowe... Dwa lata i masz maturę, następnie możesz pomyśleć o studiach. Musisz tylko chcieć i musisz działać!

Daj spokój z językami, to można robić równolegle, a nie zamiast. Dziewczyna ma zrobione tylko gimnazjum, to raczej nie jest powód do dumy... Niech wykrzesa z siebie odrobinę wysiłku i zrobi tę średnią, powstydzi się ewentualnie 2 lata, ale przez kolejne 50 ma swój kompleks z głowy.

Gość united office
fajny nick wlasnie chodzi o to ze z jezykami stoje dobrze bo zawsze lubilam sie ich uczyc ale to nie podnosi mojej samooceny