Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pooly87

Kawa odchudzająća FITNESS COFFEE

Polecane posty

Cześć dziewczyny, wczoraj będąc w moim ukochanym klubie COB w Katowicach, zauważyłam na półkach dość ciekawy produkt, mianowicie tą kawę. Popytałam dziewczyn na siłowni, zabrałam ulotki, poszperałam na necie. Widać, że w Polsce dopiero co zaczynają jednak widzę, że u naszych południowych sąsiadów, Czechów produkt jest już dość mocno popularny. Jako, że uwielbiam pić kawę, a nie ukrywam że chciałabym zrzucić trochę kg chyba się skuszę na zakup takiej kawy. Teraz moje pytanie czy miała któraś z Was doczynienia z tą kawą? Dziewczyny z recepcji zapewniły mnie, że to całkiem inny produkt niż te śmieciowe Slim Coffee itp. Mówią, że to opatentowana formuła ble ble ble :) wygląda to dość ładnie a i zapach jest zachecający. Co o tym sądzicie? Jak tylko zakupie w poniedziałek kawę dam Wam znać jak to wyglada, smakuje.. :) Tutaj dla zainteresowanych strona podana na ulotce kawy - www.fitnesscoffee.pl Na allegro znalazłam tylko jedną aukcję - http://allegro.pl/show_item.php?item=2706960138 Czekam na Wasze opinie. Paula

Gość Gardner
Zwykła kawa też pobudza metablizm:P Więc nie wierzę w jakieś tam innowacyjne nie wiadomo co... Ludzie z natury są leniwy i sądzą, że cialo/sylwetkę można wypracować stosując jakieś preparaty... a to nieprawda, bo wygląd buduje się w kuchni - tak, w KUCHNI:) Tym, co jemy, w jakich ilościach i w jakich odstępach czasu. A gdy to odpowiedniej diety doda się aktywny tryb życia to sukces jest murowany:P

Właśnie wczytałam się bardziej w ich stronę. Dieta i ruch oczywiście bez tego nie pozbędziesz się nadwagi, ale widzę że kawa ta zawiera o 300% więcej przeciwutleniaczy niż wspomniana przez Ciebie zielona herbata. Widzę, że wygrali w ub roku na targach spozywczych w Kolonii na innowacyjny produkt, a to już o czymś może świadczyć. Można wyczytać, że nie zawiera ścierw takich jak :) sztucznych składników sztucznych barwników sztucznych aromatów konserwantów MSG glutaminianu sodu dodatku cukru GMO genetycznie modyfikowanych organizmów A wartości odżywcze posiada: Wartość odżywcza 100g 1 dawka 7g Energia 11,32 kcal / 45,57 kJ 0,75 kcal / 3,33 kJ Białko 0,33g 0,02g Węglowodany w tym cukry 1,64g 0,66g 0,11g 0,05g Tłuszcze w tym nasycone 0,2g 0,0g 0,01g 0,0g Błonnik pokarmowy 2,3g 0,16g Sód 4,44mg 0,31mg A więc chyba nie ma co porównywać tego z kawą typu slim coffee. Nie wiem dziewczyny ja w poniedziałek kupię skosztuję, sprobuje, napisze Wam swoje odczucia co do smaku i skutków działania, już nawet nie mówie o samej wadze ale o samopoczuciu i oczyszczeniu organizmu z "syfu" w nim zawartego :P Paula

Dziewczyny tu bardziej chodzi mi oto, że ja lubię pić kawę, pijam ją codziennie i nie oczekuje od niej zrzucenia niewiadomo ilu kg, ale chce zobaczyć czy zastąpienie zwykłej kawy na nazwijmy ja "zdrowsza" poprawi mój organizm :) Może to być dobra alternatywa dla kawoszy ot co :P ale dam znać po wypróbowaniu.

Gość gdhghsdg
polly albo handlujesz ta kawa albo ktoś ci płaci za robienie marketingu na forach. kawa podkręca metabolizm- ja np wystarczy, że wypiję 2 kawy i jestem pobudzona jak po amfie i sram 8 razy dziennie. nie ma sensu kupowanie specjalnej kawy z napisem fit, tak samo jak i innych produktów spożywczych[a zwykle lepiej omijać, bo są gorsze niż normalne]. grubasów nie brakuje, więc wiadomo, że każdy próbuje zbic na nich forsę, ale nie bądźcie naiwne i kupujcie dobrej jakości kawę, która wam smakuje. magiczna odchudzająca kawa nie istnieje.

Gość garwolinka z gogolinka
Zwykły spam. Pewnie autorka jest tą osobą, która sprzedaje na allegro. Zwykła kawa plus jakieś ziółka za 39 zł??? Rozbój w biały dzień.

Hehe najzywczajnie w świecie zauważyłam produkt w "moim" klubie do którego chodzę ćwiczyć. Dziś rano zakupiłam kawę jestem po pierwszej filiżance. Samk dobry, trochę słodkawy, ale to pewnie za sprawą tych ziół. I to tyle co mohę w chwili obecnej o niej napisać. Tak krzycze na cały świat, że macie to kupić :) makabra. Zadałam pytanie czy ktoś kosztował i tyle. Pozdrawiam normalne...

Gość zuzzcaxxa
za sprawą ziół? raczej aspartamu czy innego syfu:)