Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kammai

Jak skracać czas smażenia?

Polecane posty

Gość kammai

Witam. Wlaśnie nabyłam piekarnik, taki zwykły zielony ze spiralami, moja babcia i mama nigdy na taki nie narzekały ;) Problem w tym, że jak wiadomo nie ustawia się w nim temperatury, nagrzewa się sam do 200 stopni. I tutaj mam pytanie, jak skracac czas smażenia, jeśli coś trzeba piec w 180 stopniach? Ile mniej więcej minut krócej?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Kupić patelnię do specjalnego smażenia , która skraca czas, tak samo do gotowania taki specjalny garnek.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenia się spełniają_*
no ale jak to nie ustawia się temperatury? przecież to bez sensu....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kaami
Jak to jak? Po prostu się nie ustawia. Zwykły piekarnik wolnostojący, którego podłącza się tylko do prądu i on już sam nagrzewa się do 200 stopni. Niektórzy pewnie wiedzą o co chodzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdgj,nhjk,,
ja wiem o co chodzi takiego gowna ludzie pozbywaja sie i wywalaja a ta kupila :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenia się spełniają_*
dojdziesz do tego, o ile trzeba zwykle skrócić czas dla ułatwienia dodam, że moja siostra piecze zawsze na oko - mówi, że po prostu widzi, kiedy coś jest gotowe i to się sprawdza, wszystko jej się na to "oko" elegancko dopieka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eee?
Kupiłaś piekarnik. Jak się to ma do smażenia? Chcez nasmażyć 20 kotletów na cały tydzień i w piekarniku odgrzewać? Bez sensu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość reaguemmmy
smazy sie na patelni w piekarniku sie piecze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość króóóóótkaaa piiiłłłkaaa
chciałam szybciej upiec rybę i dałam wyższą temperaturę- była wysuszona, tak więc sądzę że wyższa temperatura nie równa się przyspieszeniu pieczenia kaczkę np. należy piec wolno- w niskiej temperaturze -żeby była smaczna bo nie chodzi o to czy da się zjeść (bo pewnie się da), ale o to żeby było smaczne niedobre to sobie mogę kupić żarcie na wynos, jak sama robię i poświęcam czas ma być smaczne i już :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×