Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda ona

Ja mam 16 lat, a on ma 22 lata

Polecane posty

Gość Młoda ona

W zasadzie wiele nas dzieli. Ja jestem dopiero w pierwszej klasie liceum, a on już IV rok studiów i będzie inżynierem w tym roku. Ja chodzę do pierwszej klasie liceum a on w zasadzie kończy studia. Czy to ma przyszłość? W dodatku ja dopiero będę miała 16 lat w listopadzie, a on w styczniu już 23.

Przyszłość Wasza wspólna jest bardzo niepewna. Fakt, wcale was wielka różnica wieku nie dzieli ale w niej zawarta jest przepaść zwana dorastaniem. On ku jej schyłkowi dąży, Ty ku punktowi kulminacyjnemu i gdy już tam się znajdziecie wielce możliwe że okaże się, iż wam nie po drodze.

Gość lfkjasl
dla niego moze i fajnie bo mloda laseczka ;) ale czy dla Ciebie? z jednej strony teraz na pewno ma to zalety, bo starszy chlopak, dla Ciebie dojrzaly.. itd. kiedys ta roznica nie bedzie miala znaczenia

Gość kpwkpw
To wszystko zalezy od Was, nie ma reguły, Ja znam taki związek właśnie 16 i 23 i powiem, że jest bardzo udany i wiem, że są bardzo szczęśliwi. Jak sie naprawde kochacie i będziecie się starac, to miłosc nie zna granic i wiek sie po prostu nie liczy. Ale nie możesz sie przejmowac ''co pomyslą inni'' !

Gość wredniucha3
do łóżka ma starsze, ciebie hoduje sobie na żonę - nic z życia nie użyjesz

Gość wredniucha3
skończysz liceum, to zagoni cię do ślubu, a potem dzieci, dom, sranie, sprzątanie, gotowanie...

Za 4, 5 lat ta różnica wieku nie miałaby w zasadzie znaczenia, ale teraz rzeczywiście moze byc problemem. Jesteś jeszcze młodą dziewczyna, a on, hmm raczej juz doroslym mężczyzną. A jesteście razem, jesli tak to ile? Czy to dopiero początki?

Gość Młoda ona
Rodzice już się dąsają, że nie wypada mi z nim chodzić.

Gość wredniucha3
założę się, że cię na nic związanego z seksem nie namawiał - swoje potrzeby załatwia i swoich koleżanek równych mu wiekiem

Gość Młoda ona
W sumie chyba nie, okazuje czułość. Na seks nigdy nie namawiał, ale on trochę nieśmiały jest. Ale nie jestem zazdrosna bo wiem, że na jego kierunku dziewczyn prawie nie ma.

Gość wredniucha3
to wg ciebie seks uprawia się tylko z koleżankami ze szkoły?

Gość milutka zosia 879
co ty tak z tym seksem sie uparlas

Gość milutka zosia 879
tylko seks i seks ci w glowie

Gość wredniucha3
no bo niby po co dorosły facet spotyka się z tak młodą dziewczyną - zupełnie jak u cyganów - żonę sobie wychowuje

Gość milutka zosia 879
ja swojego chlopaka poznalam gdy mialam 15 lat a on 27. teraz mam 17 a on 29, znamy sie ponad 2 lata i wcale nie zauwazylam zeby mu o seks chodzilo. nie kazdy facet taki jest niedojrzaly ze bedzie szukal tego na boku. to ze ty masz zle doswiadczenia to tak jakby twoja sprawa. nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. byc moze on ja wykorzystuje, ten 22latek. ale moze naprawde sie w niej zakochal, sa rozne przypadki. nie znasz sprawy do konca, nie znasz ich relacji do konca, ja tez nie. wiec nie moge miec zdania na temat ich relacji bo ich po prostu nie znam. ona sie tylko pytala co sadzimy o takim zwiazku 16 i 22 i czy ma to przyszlosc.

Gość zuuska
Ja mam 22 lata i mojego chłopaka poznałam jak byłam w Twoim wieku, jest 9 lat starszy.