Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzieeeee

Zostałam zaproszona na wesele by uslyszec zespol na zywo

Polecane posty

Gość ludzieeeee

Kurczę, zasypuję was tak tematami bo w koncu wesele ma się 1 raz ( w moim przypadku tak akurat jest;)) dlatego jestem zielona... Stad moj kolejny temat i pytanie, czy tez jezdziliscie na inne wesela by uslyszec swoj zespol w akcji? Ja wlasnie zostalam zaproszona.. i kurcze nie wyobrazam sobie tego, chetnie ich uslysze i zobacze na zywo ale tak sie wpieprzac komus na wesele?:P

U nas na weselu była para młoda, która chciała usłyszeć, i byli zadowoleni, a my też bo zjawili się nie spodziewanie:) a mówi się że gość nie proszony daje szczęście.:)

Gość ludzieeeee
A jak to wyglądalo? Czyli zespol was nie uprzedzał że może ktośtaki się zjawić?:P Posłuchali i wyszli? Mam się ubrać stosownie?;)

Gość 2013 rok
przyszli i co zasiedli do stolu?? czy stali z boku

Gość Bananaaa
No stoją z boku, a gdzie niby mają usiąść? Zresztą i tak na weselu ludzie wchodzą i wychodzą, więc nie będą się rzucali w oczy

Gość ludzieeeee
ja pierdzieele i po co sie wypowiadacie jak nie macie nic do powiedzenia?

Gość mówiąc szczerze, to
przeciez można poprosić o płytę- często zespoły mają nagrane wesela na których grali, właśnie po to żeby pokazać ewentualnym klientom

Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji :o żeby włazić na imprezę do obcych ludzi :o co innego gdyby was zaprosili na jakąś potańcówkę, andrzejki, sylwka albo inną podobną imprezę, ale na cudze wesele :o I co będziecie z zaplecza podsłuchiwać? :o bo nie wyobrażam sobie sytuacji że włazicie na salę gdzie są goście :o Dla mnie taki pomysł to porażka i w życiu nie skorzystałabym, ani nie zgodziłabym sie żeby obce osoby przyłaziły na moje wesele oceniać zespół

Gość Bananaaa
Przecież wiadomo, że na płycie wszystko jest dopracowane. Na żywo już nie koniecznie. Można zobaczyć, czy zespół pije i czy robi przerwy co 15min. Drzwi na salę weselną nie są zamknięte na kłódkę, mnóstwo osób wchodzi i wychodzi - goście, obsługa. Czasami nie wiadomo nawet kiedy para młoda wyjdzie. W takiej sytuacji nie widzę problemu, żeby ludzie przyszli na 30min, postali sobie pod ścianą i posłuchali zespołu.

Gość olatola1
jak ja byłam na etapie szukania zespołu, to zaproponowali nam, żebyśmy przyszli na salę, ale jeszcze przed rozpoczęciem wesela. Zespół wtedy rozstawiał sprzęt i miał próbę. Nie wyobrażam sobie nie wysłuchać zespołu na żywo. Nasz zespół dał nam co prawda dvd z jakiegoś wesela, ale szczerze mówiąc jakość dźwięku na tym filmie była tragiczna. Nie zdecydowałabym się wynająć ich, gdybym miała tylko posiłkować się tą płytą. Na żywo wypadli rewelacyjnie.

Gość a u mnie na płycie
zespół wypadł dokladnie tak, jak na żywo, płyta jak ktoś to określił jest tak dopracwana, że nie została zniekształcona muzyka, a co do obecności na weselu obcych osób- wolałabym żeby nikt mi się nie plątał, można pójśc na próbę zespołu, czy na inną imprezę z jego udziałem

Gość a u mnie na płycie
a co do picia i przerw- zostało to omowione na pierwszym spotkaniu, więc nie było problemu

Gość Bananaaa
Przecież wiadomo, że laska jak będzie chciała posłuchać chwilę zespołu, to nie wyjdzie na środek sali ani nie usiądzie z innymi gośćmi do stołu. O jakim "pałętaniu się" mówicie w takim razie? Postoi chwilę przy drzwiach i tyle, więc komu ona będzie przeszkadzała? Jesteście strasznie nieżyczliwi...

Gość kilka_klik
my znamy zespół z dancingów na których bywaliśmy:) proste

Gość dorociczka
Często się zdaża że gdy wesele jest w hotelu to potencjalni klienci przychodzą oglądać salę lub słuchać zespołu.Gdy cały lokal jest zamknięty to niestety nie jest możliwe

Gość słuchanie zespołu
Nie byłam nigdy w takiej sytuacji ale jeśli już bardzo chcecie posłuchać tego zespołu podczas wesela to podjedźcie tam ale nie wcześniej niż o 22 to wcześniej nie wypada. Poczekajcie aż wesele trochę się rozkręci i nie wchodźcie na sale tylko dyskretnie stańcie przed drzwiami