Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9La

Za ile kupić koleżance prezent z okazji 25 urodzin??

Polecane posty

Gość 9La

Dzisiaj idziemy z mężem i tak się zastanawiam. Żeby się oczywiście nie ośmieszyć. 50 zł? 100zł? Jak myślicie?

Gość pielęgniarczka:)
No mniej więcej tyle , 50 - 100 zł jest OK

Gość 9La
Tylko raczej koło 50zł czy 100zł? Może inaczej- wystarczy za 50zł?

Hehe, nie ma to jak się nie ośmieszyć, a nie, że kupić koleżance prezent z okazji 25 urodzin. Polacy ;)

No pewnie, że tak, starczy za 50 zł, zależy też jeszcze co, bo za tyle można kupić np. drogi bubel, ale jak coś fajnego za te 50 zł, to w zupełności wystarczy

N-dorfin nie udzielaj się, jak nic nie wnosisz do tematu, żal mi takich ludzi. Ktoś czego nie wie, więc pyta na forum, co inni o tym sądzą, a zawsze znajdzie się jakiś przygłup, który coś głupkowato komentuje niewiadomo po co.

Gość 9La
Pielęgniareczka, dziękuję : )

proszę :)

Jak miło się zrobiło, pielęgniareczka - Polka - zadowolona z tego, że mnie obraziła, ponieważ uświadomiłem, a inna Polka dziękuje jej za to, że obrzuciła bliźniego błotem. Normalnie sielanka, i powiecie teraz, że nie miałem racji? Takie forum jak kafeteria nie miałoby racji bytu w cywilizowanym kraju, bo 70% wiadomości tutaj to obrażanie :D A to, o czym pisałem, to była oczywiście racja - wyjedź na parę miesięcy do USA to przestaniesz się martwić tym, co myślą inni ludzie, bo przesiąkniesz innym podejściem. Odnośnie " Ktoś czego nie wie, więc pyta na forum" - czyli co, jest ustawa nt. kwot, które należy sprezentować? Przecież to kwestia indywidualna :o