Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeeeeeeeeeekend

weekend jest i wsiury wychodzą z ukrycia :D

Polecane posty

Gość weeeeeeeeeeekend

wchodzą na każdy lepszy nowy temat i wyzywają autorki. Muszą się odegrać na nich bo są zakompleksione,przed ciążą ważyły 100kg a po ciązy 150kg, chłop je zdradzał notorycznie aż w końcu je zostawił i w każdy weekend przypada opieka jego na dziećmi a ONE w wolny weekend zamiast iść do kawiarni, fryzjera, kosmetyczki czy odchudzić się, wchodzą z paką czipsów z biedronki i tanim winem marki wino na kafeterie i się pastwią. Chłop po weekendzie wróci z dziećmi zobaczy w jakim burdelu maluchy żyją i powie "dzięki B. ze w pore przejrzałem na oczy bo w chałupie brakuje tylko nasrać na środek do kompletu" ot kafeteryjne weekendowe mamusie

Gość kreolka___
a ty jak nic jestes jedna z nich fajnie ze zalozylas topik na swoj temat:D

Gość nudze się :(
hehehe dobre ale chyba taka prawda.... z tego co poczytałam tematy to zawsze ktoś ''kulturalnie'' się wypowiada, niby norma na kafe ale dziś?!!

Gość kreolka___
to znaczy jestem jedną z nich fajnie ze założyłaś topik na nasz temat mamy gdzie sie porozwijać

Gość o sobie piszesz??
wlasnie tak widze autorke tego tematu,trafnie sie okreslilas

Gość gufikolka
tez mi przyszlo do glowy, ze autorka o sobie pisze:D

Gość weeeeeeeeeeekend
o proszę! ile tu wsiur ze wsi zabitej dechami mamy :) tylko takie tu wejdą i zaczą obrażać autorke :) nudze się - czyli nie ty jedna zauważyłaś ten burdel co weekend, przykre ze w tygodniu mozna normalnie porozmawiać z kafeteriankami a co weekend syf

w tygodniu jest jeszcze gorzej chyba, bo sfrustrowane mężatki za to dają popis :)

Gość moj Maluszek
musze przyznac ze duzo tu tych zgorzknialych bab, ktore kazdemu ubliza, kazdemu zle zycza...juz nikogo sie tu nic nie mozna zapytac..bo kafe opanowane przez "baby" od chipsow i taniego wina

Gość o sobie piszesz??
ha ha ale dopiero wsiurem trzeba byc,zeby wogole taki temat inteligentny zalozyc!

Gość weeeeeeeeeeekend
nie w tygodniu tak źle nie jest jak w weekend, a co bedzie jak przyjdą ponure późnojesienne i zimowe dni?

ale są też fajne mamuśki nie zapominajmy aż miło poczytać :) szkoda że takich coraz mniej :(

Gość o sobie piszesz??
jestem z miasta i gorszy ze mnie wsiur niż wzsiur ze wsi ale co sie dziwić mam tylko niepełną podstawówke a umiem tylko korzystac z kafeterii wiec dla zabicia czau obrażam innych bo cóż innego mam tu robić?

Gość aeiouy
zgadzam sie z autorka. Frustratki odgrywaja sie na innych, anonimowo oczywiscie :)