Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenka2424

Myslenice i krakow dajcie glos:)

Polecane posty

Gość marzenka2424

Opowiadajcie co slychac i w trawie piszczy:P

Gość fj67
W Krakowie super a w Myślenicach śmierdzi trupem. Jestem w szoku że nie ma tu gdzie wyjść w weekend, a może znasz i polecasz jakieś miejsca?

Gość marzenka2424
kurcze w myslenicach az tak smierdzi:P nooo ciekawe a codziennie tam jestem:P

Gość fxhe
hau hau hau pizza dobra w myslenicach jest

Gość marzenka2424
zalezy co to znaczy fajne dobre miejsce:) wiesz przedzial wiekowy, czy z osoba towarzyszaca czy nie... czy samemu... czy cos dla kobiety... czy cos dla mezczyzny:)

Gość fj67
I co tam robisz, mieszkasz? A w weekendy? Kino chyba nieczynne macie, gdzie wyjść do klubu jak nic nie ma, zamknęli wam taki fajny choć trochę brudny club, super imprezy tam były ale to z 5 lat temu :D

Gość marzenka2424
zgadzam sie dobra pizza w myslenicach i zapiekaneczki mmmmm:)

Gość marzenka2424
fj67 nie nie mieszkam:) dlatego mam gdzie isc:D:D nie oniecznie trzeba isc do klubu by dobrze sie bawic:P

Gość marzenka2424
chocby na spacerek w weekend... z tego co wiem to kino rzeczywiscie od pn- pt dziala ale nie jestem pewna:)

Gość fj67
Ja nie jestem z Myślenic więc też mam, ale mam chłopaka z stamtąd i namawia mnie na mieszkanie, niejednokrotnie zatrzymuję się tam i nie widzę tego żeby na stałe mieszkać, bo nawet to że Kraków blisko to autobusu nie masz po północy, zawsze musisz przewóz mieć, raz na jakiś czas ok ale w każdy weekend to już się robic problem.

Gość fj67
od pn do pt to bez sensu, a może w same weekendy, nie wiem, nie byłam ale słyszałam że ani kina, ani niczego ale okolica zdrowa- powietrze, piękna natura, jakktoś lubi to super sprawa

Gość fj67
bez "z" ;-) a czemu cię to miejsce zainteresowało? Na narty się wybiorę, muszę zobaczyć ten stromy stok ;-)

Gość marzenka2424
Ja mam faceta z krk i też mamy problem z tymi dojazdami ... Nie dość że daleko to i wieczorem nie ma czym jechać :/

Jak się idzie do rynku :) blisko kościoła jest taki targ, w tym miejscu jest rossman a obok pizzeria. Ja tam lubie jesc pizze. :) :) i Lubie stamdąt pączki do Sawickiego :)

Gość marzenka2424 do hiszpana
Kurcze a cóż to ma być ??czemuż to wszystkie kontaktu do sb podales??

Gość marzenka2424
Fj67 Wracając jak dla mnie malutka cichutka miescinka jest bardzo przyjemnie ;)

Ale jak do siebie! Od razu powiem jakie miejsca zwiedzam w Myślenicach - Jest dom kultury gdzie jest kino :) teatry sporadycznie - W tym domu kultury jest dobry bufet gastronomiczny - Dawniej był taki fajny bufet w urzędzie gminy ale jest już zlikwidowany - Pizzeria w Rynku - Cukiernia Sawickich :) :) :) oraz są sklepy tesco, rossman, jan, biedronka, carrefour, lidl, empik :) itp :)

Gość marzenka2424
Hiszpanin tam sa dobre zapiekanki mniam:D

Gość marzenka2424
Hiszpanin gdzie ty masz lidla w mce??

Lidl, w sumie nie wiem co to za sklep ale chyba też jakiś market jak się idzie do szkoły na średniawskiego ale nie wiem czy to przypadkiem nie jest levviatan. marzenka2424 napisze do mnie na gg? :D

Gość fj67
Najlepsza pizza teraz to Camorra- z pieca, wypas składniki, cieniutkie ciasto, można nacieszyć kubki smakowe. Jak jesteś z Myślenic to fajnie, bo są znajomi etc Ale jak jesteś obca to ciężko, choć pewnie to z czasem się zmieni. Teraz miasto mi się podoba ale w przyszłości mogłabym tam mieszkać w domku.

Gość fj67
Znaczy duże miasto mi się podoba, Myślenice to przecież nie wieś :D

Gość marzenka2424
Nie napisze do cb na gg bo go nie używam ;) Fj67 Ymm wiesz nie od znajomych wszystko zależy ...jak kochasz swojego chłopaka to chociaż spróbuj zobaczysz że jest naprawdę miło :)

Gość fj67
Wiem wiem, znaczy poznałam znajomych chłopaka no ale moich kochanych mam u siebie ;-) Kiedyś mogłabym tam mieszkać a teraz się bronię. Może dam się namówić, zrobiłam prawo jazdy więc największa przeszkoda pokonana :-)

Gość marzenka2424
Hiszpanin podryw na forum hahah;) Fj67 Noo to nie jest złe ;) Zobaczysz napewno ci się spodoba w razie czego pisz:) Służę pomocą w razie nudy ;)