Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusssi

Antykoncepcja.

Polecane posty

Gość Lusssi

Cześć. Mam problem i bardzo się boję. Poszłam 29.09 do ginekologa bo spóźniał mi się okres dał mi tabletki antykoncepcyjne. I tego samego dnia dostałam okresu. Oczywiście zaczęłam brać tabletki. W czwartek 4.10 skończył mi się okres a w sobotę 06.10 współżyłam z chłopakiem i niby nie skończył we mnie. Od kilku dni ok 3 kłują mnie jajniki i nie wiem czy jest to z tym powiązane czuję delikatny ból pleców tak jakby nerki i w sumie dość często oddaje mocz. Co to może być? mam się martwić?

Zapaleniem pęcherza ewentualnie :) Masz takie objawy (kłucie to też!!). A nie boli Cię przy oddawaniu moczu? W ciązy NA PEWNO nie jesteś :)

Gość Lusssi
Nie, nie odczuwam bólu. Jedynie 2 razy się zdarzłyło, że odczułam delikatne pieczenie. Ale dzięki pocieszyłaś mnie:P

Gość Lusssi
Teraz babcia kazała nasmarować mi plecy w okolicach pleców spirytusem i siedzę z poduszką elektryczną.:p Dzięki wielkie!;)

Gość Lusssi
Teraz babcia kazała nasmarować mi plecy w okolicach nerek spirytusem i siedzę z poduszką elektryczną;p Dzięki wielkie!

Gość Lusssi
19:) a dlaczego o to pytasz?

Gość Lusssi
Muszę jeszcze dodać, że dziś mnie boli jakbym miała dostać okresu

Z ciekawości, czemu się boisz ciąży ;) Ja jestem jeszcze młodsza od Ciebie i już jakoś zaufałam tabletkom. Chociaż... W piątek ostatnia tabletka, czekam na krwawienie - delikatny stresik jest :P Co do bólu - jak dla mnie zapalenie pęcherza, miałam te same objawy. A jak dziś się czujesz?