michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Tak pytam z ciekawości i proszę o poważne odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama3latka Napisano Październik 13, 2012 Pewnie chcesz wiedzieć czy mama i tata to jeszcze robią? Odpowiedź jest tak :-) ze znawstwem, popartym wielololetnim doświadczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Moi rodzice są już dawno po 50-tce więc wiem, że tego nie robią. Ale ty mama3latka ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Październik 13, 2012 myślę, że dawno po pięćdziesiątce też się to robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Dla mnie kobieta 45 letnia i seks to już jest obrzydliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wredniucha3 Napisano Październik 13, 2012 nie robią tego tylko zasuszone groupies ojca Tadeusza - reszta jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wykoncza mnie te lesby Napisano Październik 13, 2012 pamela ma dokładnie 45 lat http://kobieta.wp.pl/gid,14960977,img,14961039,kat,26405,title,Pamela-Anderson-wyglada-coraz-gorzej,galeriazdjecie.html?ticaid=1f56d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Październik 13, 2012 michał, ale to nie z tobą mama przecież uprawia sex, tylko z tatą więc bez obaw, dla niego nie jest to obrzydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wredniucha3 Napisano Październik 13, 2012 michał3 - popatrz w takim razie na Samanthę z "Sex w wielkim mieście" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i po 60 kobiety Napisano Październik 13, 2012 uprawiaja seks tylko ze juz z mlodszymi od siebie facetami bo ci starsi juz nie wyrabiaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Według mnie kobiety w wieku 50 lat powinny sobie dać już spokój z tą sferą życia. To już jest nie estetyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co jest nieestetyczne Napisano Październik 13, 2012 mały jestes i chyba nie wiesz skad sie wziąłes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 W jakim wieku kobiety nie mają już okresu? Czy wtedy nadal odczuwa się popęd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak najbardziej - kiedy już Napisano Październik 13, 2012 nie mają to dopiero jest seks :) Bez obawy, bez zabezpieczeń, bez obaw o ciążę. Dzieciaku, ty też kiedyś dorośniesz i pośmiejesz się z tych swoich naiwnych pytań i na pewno nie będzie cię to brzydziło :) Wszystko przed tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i po 60 kobiety Napisano Październik 13, 2012 ja jak mialam 10 lat wo myslalam ze wogle seks jest obrzydliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 ''ja jak mialam 10 lat wo myslalam ze wogle seks jest obrzydliwy'' A teraz nie możesz wytrzymać tygodnia bez kutasa między nogami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiscie ze po 60tce tez Napisano Październik 13, 2012 przeciez nie z mlodymi, bo po co im tacy. A facetom po 60tce tez niczego nie brakuje. Dozyjesz, przekonasz sie. Dla ciebie ludzi po 60tce sa nie do przyjecia fizycznie, dla nich mlodzi - inetelektualnie. Kazdy ma , to co lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama3latka Napisano Październik 13, 2012 A teraz Misiu, poszukaj Puchatka, siusiu i spać, wszystkie dzieci w Twoim wieku już śpią. I nie przeszkadzają rodzicom, dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wredniucha3 Napisano Październik 13, 2012 dojrzała kobitka niestety ma problem - starych się brzydzi, a młodych się wstydzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 mama3latka wiesz na 100% kto jest ojcem twojego dziecka? Z iloma facetami uprawiasz seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Ale mlodzi przecież nie będą posuwac takich 50 latek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 wredniucha3 a ty w jakim jesteś wieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama3latka Napisano Październik 13, 2012 Widzisz, Musiu, mężatki WIEDZĄ na 100%, kto jest ojcem dziecka. Ale dobrze, że pytasz, musisz się uczyć. Wiesz już skąd się biorą dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 mama3latka takie jak ty to się puszczają z kilkoma facetami na raz. Stąd pytam czy wiesz na 100% kto cię zapłodnił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal nie dosc Napisano Październik 13, 2012 ze dzieciak to na dodatek czy w sumie to norma dla tego pokolenia, jest wulgarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Październik 13, 2012 michal - apytales juz wlsana matke czy sie wstydzisz?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Zadałem kulturalnie pytanie a ta idiotka muisałą zaczać mnie obrażać. Dlatego nie pozostawalęm dlużny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Październik 13, 2012 co sie tak denerwujesz?;-) moze cos na ukojenie nerwow byc zazyl, hm? seks jest tez dobry dla rozladowania napiecia, ewentualnie masturbacja;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama3latka Napisano Październik 13, 2012 Oj, dzieciaku, widzę, że pochodzisz z jakiegoś patologicznego środowiska, gdzie braki w edukacji aż krzyczą. Nie wspominając o brakach w ortografii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Czy w ogóle są tutaj na temacie kobiety 40+? I mogą potwierdzić, ze nadal to robią? Bo jak na razie to sama dziecinada się wypowiada i teoretyzuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach