Gość jajajaijeszczerazja:) Napisano Październik 13, 2012 Moja mama, 48 lat uprawia seks. Raz niechcący ją przyłapałam, ale nie uważam tego za coś odrażającego. Normalne ludzkie zachowanie. No proszę Cię, co w tym dziwnego?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Październik 13, 2012 michalek - zapytaj swoja mamuske - sadze ze ma skonczone 40-tke?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal nie dosc Napisano Październik 13, 2012 dziecinada z toba a czele wlacz tv akurat park jurajski nadaja, wiec mozesz sobie bez skrupolow obejrzec i puscic wodze fantazji :) cofnac sie o wiele epok i pomerdac ogonkiem jak w "Walce o ogien " skad te dzieci sie biora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Październik 13, 2012 Zielonego pojęcia jak nie masz to poczytaj specjalistyczne książki i sie dowiesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghskpkfadsp Napisano Październik 13, 2012 Takie kobiety maja chętkę, tylkp ich mało kto już chce (skoro obok są młodsze-jędrniejsze). Dlatego do seksu wynajmują sobie murzynów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Październik 13, 2012 Tylko synusiek do książek beeeeeee ale cafe jemu w głowie.I pózniej bandzior kafeteryjny wyrośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Dalej mi to się w głowie nie mieści żeby baby w tym wieku jeszcze uprawiały seks. To jest okropne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghskpkfadsp Napisano Październik 13, 2012 A wogóle to prowokator nakręcający ruch w kafe durnymi tematami i bzdurnymi wpisami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Październik 13, 2012 michal powiedz to swojej mamie;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 ROR jesteś już nudna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal nie dosc Napisano Październik 13, 2012 ma chłopak rację to sodomia i gomoria :D ide po wino bo juz mnie nikt nie zechce a co bedzie tak kolo 70 tki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Teraz tak sobie myślę, że nie ma tutaj kobiet w tym wieku dlatego, ze 48 latka i komputer to tak samo niedorzeczne połączenie jak z seksem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal nie dosc Napisano Październik 13, 2012 w koncu zaczynasz logicznie myslec :P a teraz idz spac bo pewnie jestes umeczony mysleniem o sarszych paniach i ich intymnosci, a fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Październik 13, 2012 michal nie pytalam o twoja opinie;-) co cie tak kreci seks z 40+ ze caly caly czsa o tym myslisz, hm?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie dużo Napisano Październik 13, 2012 Mam 50 lat i uprawiam sex i mam śliczną bieliznę i dużo zabawek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama3latka Napisano Październik 13, 2012 Mam ponad 40 Misiu i aktualnie bawie sie na iPadzie w pracy. Tak, że nadal podtrzymuje opinię: ucz się. Adonis, znamy się :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mogawesz Napisano Październik 13, 2012 kadarka i wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 nie duzo- pytanie do ciebie. Czy jak mialąś 18-20 lat to istniałą już taka dyscyplina sportowa jak seks bez zobowiązań? ROR kojarzę cię z kafe ale nie pamiętam czy jesteś młoda czy starsza. W tym temacie interesują mnie tylko starsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 mama3latka a kręcą cię dużo młodsi? Tak o 20 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olpkjnmbg Napisano Październik 13, 2012 Spadaj mały do książek, bo jeszcze się długo musisz uczyć, głupota z Ciebie wychodzi na każdym kroku-przestań się ośmieszać. Lepiej załóż topik jakie bajki mają ci podzielić na dobranoc...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama3latka Napisano Październik 13, 2012 Olpk... :-D lol Misiu, nie lubię uczyć, naprawdę, a takie koguciki ani umiejętności, ani ciałka do zabawy nie mają. Wolę mojego dojrzałego faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Ale miałaś takie przygody, że wiesz? Czy gdybyś nie miala męża to na pewno nie chciałabyś spróbować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po50tce Napisano Październik 13, 2012 michal3 ta cyfra 3 to twoje IQ ????? a zreszta i tak byc cie w pysk strzelil ze takie pytanie GIMBUSIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Spadaj stary pryku. Włącz sobie TV tyle ci zostalo staruchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie spelniac marzenia 0 Napisano Październik 13, 2012 michal3 znam cie dosyc dobrze i to z imienia i nazwiska wiec uwazaj co mowisz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Ale ja ciebie nie znam. Pierwszy raz widzę twój nick na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama3latka Napisano Październik 13, 2012 Misiek, na miłość boską, ale z Ciebie smutek... co Ty myślisz, że ja nie miałam chłopaków w wieku 20 lat, przed poznaniem męża? Nie urodziłam się jako 40stka. Seks z 20latkiem: wychodzi po 5 minutach seksu przed stosunkiem, trze tam gdzie nie trzeba, z entuzjazmem potrzebnym do krzesania ognia, pyta się gdzie się wkłada, " nie mogę wejść", "czy dotykam teraz twojej łechtaczki?", "umieram!" po stosunku... nie, zdecydowanie nie tęsknię za seksem z 20latkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiszpanin 0 Napisano Październik 13, 2012 No bo baba po 40 potrzebuje chłopa w wieku 60 lat A chłop po 40 dziewczyny 18 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 mama3latka jak miałaś 18-20 lat to bzykałaś się bez zobowiązań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po50tce Napisano Październik 13, 2012 i jak tu nie byc za aborcja ??? jednak IQ - 3 male 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach