Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzonapalona

czemu odmówił mi seksu? jak myślicie?

Polecane posty

Gość bardzonapalona

spotykam się z chłopakiem 2 miesiące, nie jesteśmy w związku, ale spotykamy się raczej tylko ze sobą, bo resztę czasu pożera praca/nauka. parę razy zasypialiśmy razem, całowaliśmy się bardziej namiętnie, ale nigdy nie było seksu czy pieszczot z nim związanych. ostatnio chciałam żeby przyszedł do mnie w środku nocy, przyszedł po pół godziny, siedzieliśmy pół nocy, i kiedy się całowaliśmy zaproponowałam mu wprost seks. a on na to może go wyśmieję ale on woli się tylko całować i przytulać. jak myślicie boi się, czy go nie pociągam na tyle żeby się ze mną przespał?

Gość bardzonapalona
pomóżcie

Gość bardzonapalona
19 lat, myślicie że może być prawiczkiem? mówi że nie jest. ja jestem 2 lata starsza.

Gość Pomarańczowy wiadomo kto
jak wyżej nadmienił szanowny S_M, dajesz fotę, potem adres i przybywam na ratunek :classic_cool:

Gość oj tam oj tam....
Niedoczekanie twoje :D

Ja tez odmowilem dziewczynie seksu, niewiem co w tym dziwnego...Umawialem sie z dziewczyna miesiac, potem spala u mnie i chciala uprawiac seks. Powiedzialem jej ze to troche za wczesnie.

Gość Pomarańczowy wiadomo kto
MarchinOnBoy Ja tez odmowilem dziewczynie seksu, niewiem co w tym dziwnego...Umawialem sie z dziewczyna miesiac, potem spala u mnie i chciala uprawiac seks. Powiedzialem jej ze to troche za wczesnie. Jesteś pedałem, właśnie się o tym dowiedziałeś 🖐️

Nie jestem Mam poprostu swoje zasady. Seks uprawiam z kims na kim mi zalezy i w kim sie zakochalem a nie z kims z ktorym sie umawiam przez miesiac. Potrzebuje conajmniej 3 miesiecy zeby poznac dziewczyne a nie od razu przeleciec ja.

Gość bardzonapalona
aż mi by się nie chciało wierzyć że trafiłabym na taką perełkę. chłopak cholernie przystojny, nie wierzę że wcześniej jakaś by go nie dorwała. no i jakbym mu się nie podobała to nie wiem czy przychodziłby do mnie w środku tygodnia i w środku nocy na prośbę "przyjedź do mnie" (35 minut drogi) i rano jechał zmęczony na zajęcia. ale szczerze. jak napisał że już jedzie to nakręciłam się na seks nieziemsko, szczególnie że napisałam mu że zamierzam go rozebrać. a on mi "nie daje" normalnie zaczynam rozumieć facetów którzy latają za dziewczyną a ta chce czekać z seksem do ślubu. przecież to powolne torturowanie drugiej osoby ; o pomocy nie potrzebuję. obiecuję przerżnąć go w najbliższe dwa tygodnie.

Ja gdy odmowilem dziewczynie seksu to nie bylemn poprsotu gotowy. Nie to ze nie uprawialem wczesniej tylko nie bylem pewien na 100% czy z ta dziewczyna chce wiazac przyszlosc. I co teraz? ciesze sie z tego bo z tamta miesiac pozniej wszystko sie posypalo. Okazala sie zwykla puszczalska idiotka ktora klamala i manipulowala uczuciami. Teraz jestem w zwiazku z super dziewczyna z ktora 1szy seks mialem po 3 miesiacach znajomosci. Teraz to sie i dymamy 3-4x dziennie:D

Gość bardzonapalona
rozumiem że po 3 miesiącach odblokowuje się kluczyk do rozporka a po 2óch nie wypada? a to nie zależy od osoby? zachowuje się czasem jak zakochany. przecież ja nie chcę od niego nic wielkiego, tylko żeby mnie powiem wprost- przeleciał. nie jest jakiś super wierzący czy nie ma jakiś super-zasad moralnych, dlatego tego nie rozumiem zwlekania, no "co mu szkodzi".

Gość em.angeIP
pewnie ma malego fiuta i tyle

Gość bardzonapalona
siedząc na nim okrakiem i całując go szyi, bezczelnie czułam że jest twardy i pulsuje, i stwierdzam że rozmiar jest normalny. przychodzi mi na myśl jeszcze przedwczesny wytrysk, no albo prawiczek. ale przecież go nie zapytam, trochę chamstwo. przy okazji. właśnie do mnie napisał smsa.

Gość bardzonapalona
poprostu czuję teraz podwójną ujmę na swojej kobiecości. raz że byłam w poprzednim związku zdradzona, czyli 'czegoś mi brakowało' dwa że drugi chłopak odmawia mi seksu i wymiguje się przytulankami. nie o to chodzi żeby się puścić dla zasady. ale żeby udowodnić sobie że jestem kobietą.

Gość albowiem seks jest niebezpiecz
widac to bardzo dobry facet!!! a swoja droga music8e obok siebie mieszkac skoro w srodku nocy do ciebie przychodzi?

Gość albowiem seks jest niebezpiecz
i bez seksu mozna zyc!

Gość bardzonapalona
mieszka prawie na drugim końcu miasta, 35 minut się idzie ; p

Gość kiepska w łoożku
pewnie ma małą fujarkę

Gość marcinfeberr
Albo jest gejem,albo prawiczkiem. Zapros go do siebie,wez ustami z zaskoczenia,potem zaloz gumeczke i sie nabij-przyjemnosc dla obu gwarantowana ;]

Gość piecykpiecyk222
do bardzonapalona a jakie masz cycki...>

Pomarańczowy jesteś gejem? Odmówiłeś dziewczynie seksu, a odmawiając jesteś pedziem? Twoje słowa zboczeńcu.

Gość treee
Jesteś zainteresowana nim jako osobą czy raczej jako narzędziem do osiągnięcia przyjemności? Chyba jednak to drugie... Może on wyczuł to instrumentalne traktowanie? I rola zabawki mu nie odpowiada?

Gość bardzonapalona
raczej jak zabawką. ale mówiłam mu o tym od początku tylko nielogiczne że odmówił, to po co przychodził w środku nocy, mówiąc miłe słowa, zrobił mi nadzieję na seks, a na samym końcu się przed nim miga. co do pytanie wyżej jakie mam cycki. pewnie za małe, i go nie kręcą.

Gość bardzonapalona
co do zakochiwania się raczej się nie zakocha we mnie, mając do porównania mnie, która z góry powiedziała żeby znajomość luźno traktował, zapomnia o spotkaniach z nim, ignorująca czasem smsy, a zakochaną w nim jego przyjaciółkę, która nadskakuje i dba o niego jak matka. jakbym była nim to zakochałabym się w tej przyjaciółce, idealny materiał na idealną żonę, nieba by mu uchyliła. czego ja nie będę robiła, i ona z góry o tym wie.

Gość Rogalik34
bardzonapalona juz ci powiem..po prostu nie interesują go ku..wy na jedną noc . Jestes tak tępa że na to nie wpadłas czy myslisz tylko dupą ?