Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzonapalona

czemu odmówił mi seksu? jak myślicie?

Polecane posty

Gość bardzonapalona

spotykam się z chłopakiem 2 miesiące, nie jesteśmy w związku, ale spotykamy się raczej tylko ze sobą, bo resztę czasu pożera praca/nauka. parę razy zasypialiśmy razem, całowaliśmy się bardziej namiętnie, ale nigdy nie było seksu czy pieszczot z nim związanych. ostatnio chciałam żeby przyszedł do mnie w środku nocy, przyszedł po pół godziny, siedzieliśmy pół nocy, i kiedy się całowaliśmy zaproponowałam mu wprost seks. a on na to może go wyśmieję ale on woli się tylko całować i przytulać. jak myślicie boi się, czy go nie pociągam na tyle żeby się ze mną przespał?

Gość bardzonapalona
akurat bardzo łatwo rozpoznaję gejów, bo już raz miałam taki przypadek, ale on nie ma w sobie ani trochę maniery, zachowań czy wyglądu gejowskiego.

Gość bardzonapalona
zastanawiam się czy fakt że jestem od niego 2 lata starsza może go wystraszyć, tzn, czy może myśleć że jestem bardziej doświadczona i dlatego boi się kochać?

Gość laleczka106
a może ma dziewczyne i tylko się tobą bawi.

Gość bardzonapalona
nie ma, pokazuje się ze mną u swoich znajomych. jak to nie jest gotowy? ja nie chcę od niego związku, miłości, ślubu i dzieci. chcę tylko seksu. nawet nie chcę go kochać, czy się wiązać.

Gość bardzonapalona
tylko że dość jasno dałam mu do zrozumienia jak traktuję tę relację, jako że wylizuję się jeszcze z ran po poprzednim związku który zakończył się w sierpniu i mam dość wyjebane na facetów, nie brakuje mi teraz żadnego uczucia, jedynie seksu. a ten mi nawet tego odmówił. faceci są tragiczni. albo ze mnie taki aseksualny pasztet, że nawet do wyruchania się nie nadaję.

Gość .Beki1990.
na pewno chodzi o ten ostatni powod

Gość do bardzonapalana
mam podobnie.Też spotjkaliśmy się tylko ze sobą ale chyba jako nie para po pierwszym nieudanym razie :( nie spotykamy sie już wcale i niestety już nie pociągam go wcale. A ja nie chcę i nie mogę spotykać się z nikim innym.Sytuacja patowa.