Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z plackiem na głowie

Łysienie plackowate - mój koszmar i brak powodzenia

Polecane posty

Co z tego że jestem wygadany i mam poczucie humoru jak i tak dostaję kosza przez tę cholerną łysinę na środku głowy.Żadne specyfiki nie pomagają :(

Gość powiedz to Danny de Vito
od lasek się nie może odpędzić łysy kurdupel, a jest sexi

Może dzięki pieniądzom których ja niestety nie mam za dużo!

Tak wolałbym być siwy ale przynajmniej miałbym włosy na głowie bo siwe włosy nie odstraszają kobiet a łysina tak!

Gość Anastassssja
nieprawda!!! łysienie nie odstrasza tylko Ty za bardzo zwracasz na to uwagę (podświadomie myślisz o tym) i przez to inni też zwracają

Gość marysiazgor
Drogi autorze. Chorowałam na łysienie plackowate spowodowane silnym stresem. Dowiedziałam się, że mój chłopak zdradzał mnie od 4 lat z trzema innymi dziewczynami i jest 'w związku' z jedną z nich... dodam, ze mieszkaliśmy razem. Jego 'druga dziewczyna' wpadła kiedyś do naszego mieszkania i opowiedziała mi o wszystkim. Załamałam się...chciałam się zabić... serce chyba popękało na małe kawałeczki. Na szczęście znalazłam siłe...wyprowadziłam się z naszego mieszkania...mimo tego, że ex prosił żebym wróciła, płakał i błagał na kolanach wielokrotnie to nadal 'bzkał' swoją 'drugą dziewczynę'. Z powodu mocnych wrażeń i depresji zaczęłam łysieć z boku głowy w wieku 23 lat. Zawsze byłam bardzo ładną dziewczyną - faceci od zawsze mnie zaczepiali i flirtowali ze mna. Po tym jak zachorowałam wszystko się skończyło. Całe dnie płakałam i nie wychodziłam z domu. Moja samoocena równała się 0. Wyczytałam w internecie, że specyfik loxon 5% pomaga w łysieniu. Wziełam się za siebie, zaczęłam brać ziołowe tabletki uspokajające, skrzypovite i codziennie wieczorem wcierałam w łyse miejsce ten specyfik... nie ominęłam ani jednego dnia! Po 3 miesiącach stosowania tego produktu zalamałam się bo wypadało coraz więcej włosów i nie było widać poprawy... zamiast siedzieć i płakać postanowiłam zmienić pracę i poznałam fajnego faceta. Powoli zapominałam o moim ex i z dnia na dzień zaczęły odrastać włosy...do tej pory rosną jak szalone a po łysym miejscu nie ma śladu :) Czasem warto być systematycznym i zmienić nastawienie :)

Gość do marysiazgor
Nie zarazil cie jakims chorobskiem ? Jak cie czytam to jakbym czytala o sobie i moim bylym :O tylko ze klaki mam :P

Gość marysiazgor
nie. całe szczescie byłam i jestem zdrowa.

Gość zerro
kolego, dam ci rade. ojeb sie na lyso. Robily mi sie zakola, czulem sie jak ciota, debilna fryzura. Nigdy wczesniej nie bylem lysy, ale sprobowalem. Idz do fryzjera i zwal to z siebie, po co ma ci to na psyche wsiadac. Wywal te gowniane specyfiki, to dla panienek. Po kilku probach dlugosci, najlepsza dlugosc dla mnie to 3mm. I problemu nie ma. Czuje sie soba, bez odznaczajacego sie 'kutasa na glowie'. Opierdol czerep i po placzu :D

Gość ,do autora
bo zadne specyfiki nie pomogą, to tylko reklamy :O dgyby to działalo to kazdy aktor i inny bogaty mialby włosy a nie mają :O , lub robią przeszczepy z tyłu glowy.

Gość ,do autora
gdyby

Gość kaska2112
To ma byc problem? Daj spokoj, moj brat ma 22 lata, i na srodku glowy nie ma juz prawie wlosow. Po tacie;) Ale powodzenie ma, powiem wiecej, w ogole to dziewczynom nie przeszkadza. Tak wiec, nie zamartwiaj sie, bo nie masz czym!

Gość hdfghj
Prawda..odstrasza..nie slucaj sie..sama sie nie umawiam z lysiejacymi

Gość gość
Ogól się na łyso i problem z głowy :P