Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfbgfgtf

nigdy nie zrozumiem facetów :(

Polecane posty

Gość gfbgfgtf

Zawsze mam z nimi pod górkę, jestem taka samotna :(

Gość rtgf
to kobiet nie da sie zrozumiec.. faceci sa prosci i malo skomplikowani

Gość gfbgfgtf
moze tak jest, ale ich zachowanie nie zrozumiem :( z jednej strony wyglada jakby chcieli cos budowac, a wcale tak nie jest

dokladnie;-) faceci - w wieksozsci przypadkow sa bezposredni - nie ma co rozumiec - mowia jak jest;-)

e tam;-) jak chca cos budowac /ktos im sie bardzo podoba - to robia odwazne ruchy, jak tylko sie troche podoba to graja na zwloke i tyle as easy as it is;-)

Gość gfbgfgtf
hmm to ja widocznie ich w ogole nie rozumiem i nie zrozumiem nigdy

łatwo nas zrozumieć wystarczy trzymać się tego cytatu: "Bóg dał mi mózg i fiutka ale krwi tylko tyle żeby zasilić jedno z nich"

jesli cie koles olewa - nie stara sie nie odp itd. to znaczy ze mu sie srednio podobasz i tyle, co to jest do rozumienia?;-)

Gość rtgf
nie ma co rozumiec!! kobiety to jest zagadka.. jak zrozumiec to: bylem prawie 5 lat z dziewczyna.. wszystko ladnie, super.. planowalismy razem przyszlosc.. az tu nagle jednego wieczoru dzwoni i mowi ze mnie juz nie kocha... tego po prostu sie nie da

nie zgadzam sie z lewiatanem;-) mezczyzni sa inaczej skonstruowani i inne rzeczy, na ogole, sa dla nich wazne, sredno wazne i niewazne (inne niz u kobiet) i tyle

Gość pluto20
taa , faceci sa pojebani xD sam siebie nie rozumie -.-

rtgf - widocznie cos ci musialo umknac , faceci czesto w dlugich zwiazkach uwazaja ze stan obecny jest stanem pozadanym - podczas gdy kobietom sie on szybko nudzi

Gość gfbgfgtf
no to po krotce taka sytuacja, w kolesiem pracuje juz jakis czas, 2 miesiace temu na imprezie calowalismy sie, pozniej jakies zarty, ze sie przespimy i od czasu do czasu do siebie piszemy, pol zartem pol serio czy tesknimy itp, jestesmy umowieni na obaid, ale na razie on ma obowiazki w koncu 2 tygodnie temu sie przespalismy, od tej pory piszemy prawie codziennie, on np napisze z glupa, ze cos udalo mu sie zalatwic, ze siedzi na zajeciach. ze nadrobimy zaleglosci wszystkie piwa obiady i inne przyejmne rzeczy

Gość pluto20
Znowu to samo , przeciez kazdy facet jest inni tak jak kazda kobieta. Ja do kazdej osoby podchodze inaczej. A faceci jak faceci jeden bedzie zyl normalnie , drugi narzekal jak go zycie zranilo a trzeci bedzie mam wyjebane na wszystkich i wszystko xD. Jeszcze zobaczysz ile jest pojebow na swiecie -.-

Gość pluto20
no jw chce sobie poruchac chlopak -.-

ludzie sa rozni, ale schematy zachowan w podobnych sytuacjach bywaja powtarzalne

Gość gfbgfgtf
to widocznie ja takich przyciagam, bo kazdy tylko mysli o jendym a ja zawsze sama

Gość pluto20
ja zawsze bylas sama to problemow z facetami szukaj tylko u siebie. Pewnie jest zamknieta w sobie i masz niskie poczucie wartosci albo tym podobne shity. Ludzie przyciagaja do siebie takich jacy sami sa . Jak bedziesz pesimistka bedziesz przyciagac nudnych facetow . Bedziesz optimistka bedziesz przyciagac fajnych facetow. Nie znam cie trudno mi cos doradzic :)