Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierzęwtocosię stało

zakochałam sie w 14-latku!!!!!!

Polecane posty

wiem ze pomysliscie ze to marne prowo ale pisze całkowicien poważnie. otóz mam młodszego brata ma 8 lat a ja 22. wiecie moze jak to jest jak sie ma młodszego brata. wychodzi sie z nim przed blok gra w piłke bawi w piaskownicy. on zakochany jest w piłce noznej. i jak tak gralismy sobie na zarty dołączały do nas inne dzieci w tym ten 14-latek. jak na takiego chlopaka jest bardzo dojrzały. i po prostu zauroczyl mnie swoim zachowaniem. wiem ze to jest btroche nienormalne ale po prostu mi sie spodobał. za kazdym razem jak widzi mnie to mnie wola zebym została rozmawia ze mna i takie tam.... sorry ale nie mialam komu o tym powiedziec wiec pisze tutaj

Gość jdjdadawawpa
zapomnij o nim bo to pedofilia i chory układ, 18latka z 40latkiem to glupota a co dopiero małolat z doroslą kobietą :O

Gość oj tam spoko
mi tez podobał sie kiedys moj sasiad, ja mialam 24, on 15. Fajny chłopak, taki z jajem, wesoły, przystojny... moze sie w nim nie zakochalam, ale robil na mnie jakies tam wrazenie ;-)

Gość zuuska90
Jestem w Twoim wieku, a niedawno przespałam się z 16-latkiem :D Zauroczyłaś się, pewnie szybko Ci przejdzie :)

Gość boże skąd ta moda na małolatów
stare baby i młodzi chłopcy :D:D:D:D koorwa jak to wygląda z boku :D

Gość do zuuska90
i jak bylo w seksie? ;]

chcialam tylko poznac wasze zdanie. ale nie wyobrazalam sobie zeby sie z nim przespac... mozeo pocaunku nic wiecej. tymbardziej ze o tez wysyla pewne sygnały....

Gość helga pogielo cie:D
a jak ty starco wygladasz z boku:o

Gość helga pogielo cie:D
jakie stare baby pogielo cie:D

Gość zuuska90
Nie umial znalezc otworu :P

Gość zuuska90
Wiadomo, ze bez fajerwerków, bo chłopak niedoświadczony,a do tego się stresował,ale bardzo miło go wspominam.

dzieki za opinie powazne i te niepiwazne

Gość hondyPaulina
A sorka, przeczytalam, ze mlodyszy od ciebie o 8lat. a on ma 8lat. Nie zmienia to faktu, ze to prowo.

Gość 44444444441d
14latek w piaskownicy musi byc jakis upośledzony/niedorozwinięty a autorka tym bardziej...juz nie mowie o wygladzie takiego gnoja bo czesto wyglądaja jak dorosli...ale poziom intelektualny, na kafe mamy przyklad ''gimgówna'' ktore tu przesiadują popoludniami i nocami, nie wiem jak ktos taki moze kogos intrygowac, podobac sie :O