Deveraux 0 Napisano Październik 13, 2012 17 września miałam pierwszy stosunek ze swoim chłopakiem , uwazam iz nie doszło do zapłodnienia ponieważ dostałam okres 29 września i był dośc obfity , lecz od wczoraj wieczora występują u mnie plamienia o różowym kolorze a dziś doszedł do tego ból prawego jajnika bol był mocny jednak trwal tylko 2 godziny warto dodać ze nigdy wczesniej nie wystepowaly u mnie takie bole , zastanawia mnie czy to objaw owulacji czy może jest to oznaką czegoś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deveraux 0 Napisano Październik 14, 2012 Nikt nie zna odpowiedzi? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania90 0 Napisano Październik 14, 2012 Z tego co piszesz, to jesteś mniej więcej w połowie cyklu więc mogą to być bóle i plamienia około owulacyjne. Trwają przeciętnie 2-4 dni, nie muszą występować w każdym cyklu i nie każda kobieta odczuwa takie objawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deveraux 0 Napisano Październik 14, 2012 No w sumie to mozliwe gdyz okres mam nie regularny a ostatnie 2 wystepowaly 3 tygodnie po zakonczeniu danego okresy, jak narazie bol i plamienie ustaly ale dziekuje za odpowiedz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach