Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opaopa

o bylym

Polecane posty

wiesz mam takie fajne stoisko na hali gdzie laska ma herbaty świata i td:D i ma przeróżne zielone herbaty: z jasninem, pomarańczą, wiśnia z różnymi dodatkami smaczne i pieknie pachną :D można pic i pic :D

hmm puki co wiem gdzie jest kino w manufakturze:D nie wiem gdzie jest rynek balucki ale od czego sa google:D

hmm czyli w centrum mieszkasz nigdy nie chcialem mieszkac w centrum za duzy ruch jak dla mnie ale przynajmniej blisko masz do sklepow:D

elloo mieszkam na bałutach to nie centrum ,ale fakt lokalizacja dobra, sklepy, jedna z lepszych przychodni blisko, szpitale i td:)

zawsze mozesz napisac na maila;) tylko taki minus ze bede mogl do ciebie pisac :D i ooczywiscie nie wiesz kim jestem i wogole :D:D

przyznam sie bez bicia ze nie znam topografi lodzi ja z malego miasta jestm z kedzierzyna-koźla jesli wiesz gdzie to jest:D wiec przyzwycajony jestem ze wszedzie jest blisko i wszedzie mozna dojsc na piechte w macz godz :D

ja z innej częsci łodzi to tez kiepsko z tym osiedlem :D maila mam takiego jak ten tlen tylko zamiast tlen to gmail:) wiec jak bedziesz chciał o cos kiedys spytac to pisz :)