Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opaopa

o bylym

Polecane posty

a to grtuluje ja w drugim kierunki ide i jakos mi nie idzie tak jak bym chcial caly czas mam ta pojebana 6 z przodu:(

oj jak by mozna bylo to zaraz bym sie zamienil juz w tej chwili bo przy moim wzroscie to tyle ile waze to to jest porazka

dobrze ze wymyslili internet bo bym sie zanudzil na smierc z ta bezsennoscia:D

nie pisze sie mam stopke z mailem jak ktos chce napisac na priv to musi pisac na maila:D

bo wszystkie dzieci ida spac zmeczone zabawami recznymi:D i tym podobnymi rzeczami

kurde wrecil mi sie James Blunt:D o slucham juz ktorys raz goodbye my love

ale ze niby ja wartosciowy eee przesadzasz staram sie byc muly i nie wdawac sie w klotnie i pomagac innym w miare moich mozliwosci

zapatruje sie na amstaffa ale nie wiem czy to dobry pomysł i tak czytam :D ja jestem och/ach do wszystkiego co ma 4ry łapy wiec nie wiem czy to dobry pomysł :D

ja chcialbym owczarka niemieckiego ale mam a nie chce obiecalem sobie ze kupie jak skoncze studia :D

ja mialem teriera tybetaniskiego albo owczarka nizinnego nie wiemy bo nie mial rowodu ale byl taki fajny kudlaty:D

ja to sie tu wypowiadma ost dosc zadko ale musialem zrobic nowe konto bo mnie skleroza ogarnela i hasla nie pamietam:D kiedys wchodzilem tu codziennie a teraz to jakos tak zadko

a tak bay the way to Marek jestem nie przedstawilem sie jakos zapomnialem przepraszam ze tak niekulturalnie:D