Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do mieszkajacych w Niemczechh.

Czy kupujecie tanie rzeczy w DE? te tanie marki niemieckie np

Polecane posty

firmy kaufland? albo jedzenie marki Gut und Gunstig albo EDEKA? co to za firmy , czy to taka jakos jak tesco czy lepsze..? albo podpaski/wkladki Sofia zamiast always? jest tu wiele marek ktorych nie znam i zastanawiam sie czy sa cos warte czy lepiej brac te sprawdzone, miedzynarodowe?.. kupilam ser gut und gunstig i wg mnie smakuje Ok, to samo mleko firmy kaufland i mleko gut und gunstig no i tez chyba jest ok, ale kto wie co tam w srodku.....

Gość no to ja odpowiem
ja czesto kupuje te tanie marki, uwazam , ze sa dobre i o wiele tansze, po co przeplacac. szczegolnie w EDECE nie obawialabym sie jakosci

glownie chodzi mi o jedzenie marki edeka i gut und gusting czy kaufland jakos jedzenie czy chemia marki tesco w polsce kojarzy mi sie bardzo zle, pasta czy szampon smierdzi i jest tragiczna,jedenie kiepskiej jakosci ale mam wrazenie ze tu tak nie jest i nie jest obciachem kupowac to..?

Gość yffgh
jest obciachem, jesli na 15 produktow 14 bedzie marki ja! albo dusch das! czy inne tanie. pokazuje to twoj status spoleczny, niestety. aczkolwiek produkty tych marek to pochodne tych pradziwych. na odwrocie jakiegos serka czy czekolady zobaczysz, ze zostaly wyprodukowane dla milki czy kraftfood (byl o tym program dokumentalny na galileo i rozne testy)

hmm..

Gość Sandraoooo
Co do teamtu, raczej walsnie sklepy typu edeka rewe, czy kaufland maja wiekszy wybor prodoktow sklepy typu aldi czy penny mozna raczej zaliczyc do tanszych bo w nich raczej malo znajdziesz prodoktow miedzynarodowych, a co do tego czy wy ludzie naprawde jacys plytcy jestescie marka dla was najwazniejsz , chyba wazne co jakie jest mozna wyprobowac ale nie lepiej kupic cos droszszego choziaz naprawde nie ma sie kasy niz zeby ludzie w sklepie ktorych i tak nie znasz pomysleli aa ona kupuje zarcie firmy ja pewnie jej nie stac , ja pier co to kogo do cholery ochodzi nie macie nic lepszego do roboty niz zagladanie komus w koszyki?