Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ti kej maxx

Czy mogę do sosu grzybowego dodać kefir zamiast śmietany?

Polecane posty

Gość ti kej maxx

czy będzie tak samo dobry?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość To zależy ...
Na małym talerzu zrób próbkę sosu z kefirem i posmakuj czy nie zakwasił grzybów z byt mocno. Ja nie daje nawet śmietany, aby nie "zgubić" smaku grzybów.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ti kej maxx
ja uwielbiam taki śmietanowo grzybowy sos, tylko boję się, że właśnie popsuje tym te grzyby. nie mam w domu śmietany, ale chyba bede musiała lecieć do sklepu jednak..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ggfhkjln.m
nie mozna dodac zwazy sie i bedzie kwasny i do tego bedzie wygladac jak rzygowiny:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ti kej maxx
no chyba masz rację. ok, dzięki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×