Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Voyager !!!

Mieszkam z rodzicami. Dziewczyny mnie skreślają. Dlaczego ???????

Polecane posty

Gość a mial byc ok i co
nie widzę sensu w tym aby 24 letni facet był finansowo uzależniony od swojej matki

Gość chciałabymabojęsię
mam nadzieję, że NIGDY nie znajdzie się w twoim otoczeniu na tyle naiwna i ślepa dziewczyna, aby dać ci szansę na stworzenie związku, jeżeli jednak się znajdzie, to szczerze jej współczuję i liczę, że zobaczy jakim chamem i prostakiem jesteś naprawdę i pierwsza to zakończy.

Gość aaaauuuuh
Boże-widzisz a nie grzmisz. Taki idiota nastawiony tylko i wyłącznie na swoją postawę roszczeniową wobec kobiet. No pewnie twoja wymarzona to będzie pracować, zajmować się gromadką waszych dzieci, przygotowywać śniadania, obiady i kolacje, prać, odkurzać, zmywać i ogólnie sprzątać, troszczyć się o twój nastrój i motywować do działania, kochać i zgadzać się z mamusią itp itd, a pan władca co? Jeden etacik i zadowolony? Bezczelny jesteś, największe dno z jakim miałam styczność.

Gość Voyager !!!
Ale jakim cudem moje dziewczyna czy żona ma wszystko w domu robić skoro będziemy mieskzali z rodzicami ??? Czytaj ze zrozumieniem

Gość chohohohoho
a niby z jakiej racji z TWOIMI rodzicami macie mieszkać?

tak na szczescie jestesmy w UE i coraz mniej jest ciemnoty uwazajacej , ze facet ma ganiac za Niewiasta kilka lat by buziaka po roku dostac a po dwoch moc ja objac , bo gdy do poslubnej nocy dojdzie i ona swe barhany zdejmie a tam z "sowy" waloi jak z huty katowice. trza sie sprawdzic

po pierwsze to generalizujesz bo są normalne kobiety i to bardzo ich wiele,po drugie dziwie się,że sam nie chcesz się od rodziców wynieść?:O Nie przeszkadza Ci ich obecność i brak pełnej swobody? Poza tym życie samemu pozwala wejść w tzw"dorosłość" zaczynasz spotykać się z problemami życia codziennego i przy okazji uczysz się je przezwyciężać.

Gość kamonsawaaa
autor jest skończonym idiotą, rucha swoją mamę. Adieu.

Gość stockholm stad
autorze, ale w tobie duzo agresji i nienawiści, żeby nie rzec frustracji, brrr

Gość stockholm stad
poza tym jesteś mistrzem hipokryzji, sporo piszesz o szacunku, zarzucasz kobietom ( jakim kobietom?-wszystkim? kafeteriankom?) brak szacunku, a sam je obrażasz w niewybredny sposób. Szanujesz rzekomo rodziców, pokaż swojej mamie ten topic, na pewno będzie z Ciebie dumna...