Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmjn jnij

jestem gruba czy jestem przez to gorsza?

Polecane posty

Gość kmjn jnij
zle sie z tym czuje bo przez moja nadwage juz dawno mnie nikt nie wyruchał :(

Gość dziaddek
a czujesz sie gorsza?sama sobie odpowiedz na te pytanie

Gość kmjn jnij
165 i 63 kilo a ty uwazasz sie za lepsza? niby czemu?

Gość dziaddek
wage masz chyba w normie

Gość kmjn jnij
12:49 podszyw naprawde waze 80 kg przy wzroscie 160cm

Gość kmjn jnij
ja sie czuje zajebiscie ale wiekszosc twierdzi ze grube to gowno

Gość czekoczekoCzekoladaaa
jak mozna byc grubym? buahhahahhaa

Gość PaniczZAnglii
Kijem bym nie tknal gubej suki.

hmmm... To czy jestes gorsza to zadaj Sobie to pytanie i odpowiedz... tylko czemu miała bys byc gorsza od innych? Nikt przez wizualność nie jest gorszy od innych, wszyscy jestesmy ludźmi i każdy z nas zasługuje na szacunek, szczęście, przyjaciół oraz ludzi którzy nas kochają.:) To że ktoś jest gruby,łysy,brzydki nie znaczy że jest gorszy. W czym miała bys byc niby gorsza z jakich powodów?:0 Jestes wartościowym człowiekiem jesli nie dla innych to bądz dla samej Siebie, nie patrz na opinie zawistnych ludzi zwłaszcza na tym forum... Wygląd nie decyduje w 100% o naszym życiu:) sa piekne kobiety szczupłe a nie maja nikogo, rodziny, przyjaciół a gruba ma rodzine znajomych czy wygląd to reguła? Nie! To zalezy jaki jestes człowiekiem i jakimi ludzmi sie otaczasz:)/// A co do wagi jeśli ci to przeszkadza to weź się za Siebie, jesli człowiek chce to potrafi... wiem co mówię bo w 3mies mam za Sobą już 15kg:) i jeszcze raz podkreśle NIE JESTEŚ GORSZA:)

Gość Mitamora.
Zamiast się uzalc to zrob coś z tym :) ostatnio w miesiac Schudlam 5 kg mimo że nie musiałam ale zmienilam kilka złych nawyków i samo polecialo. teraz waze 54 kg i czuje się doskonale. Jeśli chcesz to napisz do mnie na kasll@tlen.pl to pokieruje Cię i może się uda przy odrobinie dobrej woli :)

Gość kmjn jnij
ale ja nie che nic robic ze soba:o uwazam ze wygladam dobrze ale reszta sadzi inaczej

Gość kmjn jnij
chore na kult wychudzonego ciala spoleczenstwo

Gość vc devefefef
a ja jestem szczupla, mnie tez dawno nie wyruchano ale tylko dlatego iz sie szanuje:)

kmjn jnij jeśli Ty akceptujesz Siebie to zostaw tak jak jest, ja byłam szczupła wazyłam kiedyś 56kg i do takiego wyniku podążam:) mam nadzieje że mi sie uda... nie ubolewam nad tym że teraz jestem gruba, mam męża wspaniałą 2ke dzieci ale faktem jest że chce być szczupła, nie dal innych dla Siebie, dla zdrowia :). Akceptuje Siebie ale nie pojde na basen, nie pojde pobiegac na zewnątrz bo się wstydze a nie chce sie już wstydzic, nie chce aby mojedzieci się za mnie wstydziły i ograniczały przez moją wage. Dziecko powie mamo chodz na basen a ja co? córeczko nie pojde bo mamusia jest gruba?

Gość kkiiikjhjiio
mnie tam grube swinki nie przeszkadzaja dopoki dopoty ubieraja sie zgodnie ze swoja figura. Mam dwie kolezanki grubaski, jedna z nich ubiera sie w o jakies 3 fozmiaery mneijsze ubrania co powoduje smiech na sali i kilka opon na brzuchu tfu a druga ubierze sie pieknie gustownie i jest po prostu piekna!!!

kkiiikjhjiio taka jest prawda, jesli kobieta ma gust i wie jak sie ubrać pod względem wagi to czy bedzie miała 50+ czy 80+ to i tak będzie piękna :)

Gość a co ja mam powiedziec?
58kg przy 160cm :o

a co ja mam powiedziec? wy naprawdę macie az takie kompleksy czy po prostu tak macie zakodowane te wasze "żale" aby Wam mówić że nie jest źle i bla bla bla?:) Ja gdy byłam szczupła nawet razu nie myślałam że jestem za gruba :0 dziewczyno opamietaj się :)

no tak, ale Ty byłaś szczupła...

a co ja mam powiedziec? a Ty nie jestes? :) przy swoim wzroscie powinnas miec jakieś 54gk wiec to tylko 4 wiecej wiec nie ma co płakać :) pomysl o mnie i zaraz zrobi ci sie lepiej :) gdzie 58 do prawie 88:P

nie wiem, czasem mam takie momenty, ze patrzę w lustro i myślę sobie "nawet nie ma aż tak źle", ale jak porównuję się z innymi, szczupłymi kobietami, to dopada mnie przeogromny dół wielkości rowu mariańskiego :(

ja jak bym się miała moja droga porównywac z kobietami które maja nogi do samego nieba piekne szczupłe to juz bym dawno wykorkowała psychicznie... Kazda kobieta jest piekna na swoj własny sposob:)

no niby tak :(

Gość prawictwo pospolite121
nie dlugosc nog sie liczy tylko isch kształt

Gość prawictwo pospolite121
na przyklad victoria bekham ma beznadziejne nogi ..