Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja-samotna

dlaczego rzekomo atrakcyjne kobiety nie "zasługują" na miłość?

Polecane posty

Gość swoją drogą to.. znienawidzony
Ja atakuje bo to już jest irytujące wysłuchiwanie jakie to kobiety bywają piękne i wartościowe, jacy to mężczyźni bywają źli i okropni. Swoją drogą już nieraz w dawnych czasach gdy jeszcze wierzyłem w te kłamstwa sprawdzałem kto siedzi po drugiej stronie monitora i prawda okazywała się zaskakująca. Kobiety maja wybujała fantazje i przeciętne, normalne, a czasami nawet bardzo nieurokliwe kobiety maja siebie za nie wiem co. Ego sięga czasami zenitu.

Ludzie tak chwala zachod a prawda jest ze polowa ludnosci Stanow Zjednoczonych jedzie na jakichs tabletkach antydepresyjnych..

Gość agacha
zaatakowaliście bidną dziewczyna, która po swoich wypowiedzich daje wyraz, że jest mądra. Problemem jest jej, że nie moż znaleźć partner bo przyciąga nieciekawych typów i odważe się powiedzieć, że jest zbyt mądra na takich. A wy jej musicie dokopać. Widać, że dziewczyna uczuciowa, nie dokopiemy jej, aby mi było lepiej, bo moim problemem jest brak zainteresowania ze strony kobiet. Na zachodzie męzczyzni doceniają Polski, za ciepło, zaradność. A wy nie potraficie tego wykorzystywać nie stwarzacie warunków dla nich. Obcokrajowcy są wdzieczni za to. Polaków maltretujących kobiety przybywa. Nie trzeba szukać nigdzie indziej. Brakuje wam Polacy mądrości, radości i umiejetnosci zycia z kobieta. Nigdy sie nie wstydziłam bycia Polka, a mieskzam 10lat za granicą.

Kobiety maja zawyzone poczucie wlasnej wartosci wlasnie przez to ze sa karmione propaganda od najmlodszych lat i rozpieszczane, stawiane na piedestał.

"Na zachodzie męzczyzni doceniają Polski, za ciepło, zaradność. A wy nie potraficie tego wykorzystywać nie stwarzacie warunków dla nich. Obcokrajowcy są wdzieczni za to. Polaków maltretujących kobiety przybywa. Nie trzeba szukać nigdzie indziej. Brakuje wam Polacy mądrości, radości i umiejetnosci zycia z kobieta. Nigdy sie nie wstydziłam bycia Polka, a mieskzam 10lat za granicą." Gdyby tylko Polki były dla Polaków takie jak są dla obcokrajowców.... ech rozmarzyłem się.

Krwawy Sarmata kobiety to zle istoty. W biblii jest to dokladnie zaznaczone. Niestety feministyczne media probuja wszystkich otumanic ze to mezczyzni sa zli..

Gość agacha
dziwisz się, że kobiety szukają gdzie indziej? Nie macie warunków emocjonalnych, macie duże kompleksy, spowodowane brakiem gotówki, 30letnim kredytem i praca po znajomosci na budowie. To was pogrąża. Trzeba umieć życ ze sobą a później z innymi.

Smieszna jestes. Rownie dobrze moglabys powiedziec ze murzyni maja kompleksy bo byli niewolnikami. Albo zydzi bo wszedzie ich niechca. Albo chinczycy bo maja male penisy.

Gość agacha
Twoje wypowiedzi podkreślają Twoje kompleksy. Obrażasz kobiety, za to że nie chcą z Tobą zbudować związku.

Gość agacha
Ja atakuje bo to już jest irytujące wysłuchiwanie jakie to kobiety bywają piękne i wartościowe, jacy to mężczyźni bywają źli i okropni. Swoją drogą już nieraz w dawnych czasach gdy jeszcze wierzyłem w te kłamstwa sprawdzałem kto siedzi po drugiej stronie monitora i prawda okazywała się zaskakująca. Kobiety maja wybujała fantazje i przeciętne, normalne, a czasami nawet bardzo nieurokliwe kobiety maja siebie za nie wiem co. Ego sięga czasami zenitu. Forum moim życiem. Forum daje mi siłe :)

"Nie macie warunków emocjonalnych, macie duże kompleksy, spowodowane brakiem gotówki, 30letnim kredytem i praca po znajomosci na budowie. To was pogrąża." Właśnie, polacy są beznadziejni bo mają kredyty, nie mają gotówki, nie to co Ci wspaniali Anglicy, Niemcy, Francuzi...ale zaraz? na czym polega ich wspaniałość? na posiadaniu pieniędzy? To ja wysiadam z tego autobusu, wysiadam i dziękuję, jedźcie sobie Polki do tych wspaniałych Anglików, Niemców, Francuzów. Jeśli tylko tyle dla was się liczy, to nic nie straciłem.

Gość agacha
ich podjeście do życia. Polacy oceniają siebie za pryzmat posiadania, obcokrajowcy nie są zawistni, nie oceniają siebie jako beznadziejny bo nic nie mam i cięzko mi się dorobić. Przeczytałam w którejś nader mało madrej wypowiedzi w tym watku, ze jak pracuje w hucie ciezko kobieta ma mi byc czolem dobre sobie aby czuł się Panem (bo muszę sie dowartosciowac) ciezko bedzie z kobieta poprzez twoje zaopatrywanie, rzadna nie zniesie twoich monologów zakompleksionego chłopczyka.

Gość agacha
wiekszosc z was twierdzi ze jest ladnymi kobietami a tym czasem jestescie obslizgle od wegorza w d**e w cipsko paszol won z wyslizganymi laskami !!! uważaj abyś kiedys do lasku nie chodził, a możesz :)))

Jasne, źli są Polacy, dlatego mądre Polki wyjeżdżają za granicę i wychodzą za bogatych obcokrajowców, w stosunku do których są ciepłe i uległe. Są takie bo co ze sobą zrobią jak je taki wyrzuci? nie wrócą przecież do mamusi. Polki są mocne w gębie w Polsce, za granicą to rzeczywiście idealne żony. Podobnie jak Ukrainki w Polsce. Agucha ma tak super za granicą, że sobie może nawet podyskutować twardo z facetami, ale ale...nie w domu, na forum oczywiście. Bo w domu siedzi pewnie taka wystraszona mysia i jedyne o czym myśli to jak zaspokoić misia, żeby jej nie wywalił na ulicę.

agacha Spadaj szmato!

Gość agacha
dokładnie jak piszesz :):) ale pominąłeś dwa zasadnicze fakty jestem czynna zawodowo oraz chcąc nie chcąc mąż musi na mnie "łożyć" i wyjdę z walizką, a Poslce wyszłabym z relkamówką z tesco :)

Gość agacha
agacha Spadaj szmato! Cham, burak, samozadowaljący sie prymityw

Żebyś się nie zdziwiła z jaką reklamówką wyjdziesz... Poza tym masz podejście raczej materialistyczne i bez urazy "blacharskie". Twoje życie, Twoja sprawa, nie każda musi być ciepła, wrażliwa i bezinteresowna. Na wyrachowane i zimne materialistki też jest jak widać zapotrzebowanie:>

agacha prowokatorka, ladacznica, zakłamana prostaczka, manipulantka, pyskata gówniara, idiotka, wazeliniara, lachociągotka :P

spadam z tego szamba - babrajcie się sami w tym gnoju

Gość agacha
nie chcę się zniżać do twojego marnego poziomu. Ulżyj sobie, swoje niezadowolenie.

Ps. Faktycznie jestem prostak i cham, ale przynajmniej szczery a nie zakłamany i obłudny jak Ty.

Ja tylko chciałabym przypomnieć, że jest masa samotnych facetów którzy też nie wiedzą dlaczego żadna ich nie chce, przecież są tacy och i ach.

Gość ja też jestem ładna,
mądra, mam zaplecze finansowe (po rodzinie). i zakochałam się kiedyś w takim niczym nie wyróżniającym się, nieśmiałym, pełnym kompleksów mężczyźnie. to ja zawsze wychodziłam z inicjatywą, on się nie wychylał. w końcu zdecydowałam się zerwać kontakt, bo miałam dość jednostronności. oczywiście przyjął sytuację bez protestu :) zbierałam się długi czas, potem poznałam innego faceta. bogaty z domu, dyrektorskie stanowisko, odważny, inteligentny, atrakcyjny. ja już nie wierzyłam w miłość, ale on tyle czasu o mnie walczył i był tak wytrwały, że uległam. i teraz jestem naprawdę szczęśliwa. o tym pierwszym facecie myślę codziennie, a właściwie zastanawiam się, dlaczego tak postępował. czy to dlatego, że byłam mu obojętna? czy uważał, że to za wysokie progi dla niego? czy coś jeszcze innego? zdaję sobie sprawę, że nie dowiem się, jak było naprawdę. ale do tej pory boli mnie to, co się stało. jaki z tego wniosek? omijajcie takich zakompleksionych szerokim łukiem. zryją Wam banie swoimi problemami. facet wewnętrznie dojrzały potrafi walczyć o kobietę, potrafi ją w sobie rozkochać. nieważne, czy jest obiektywnie brzydka czy piękna. i tego się trzymajmy.