Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja-samotna

dlaczego rzekomo atrakcyjne kobiety nie "zasługują" na miłość?

Polecane posty

Gość awodw 40
Tak sobie tu czasem zajrze poczytać... Kiedy jakies 5 lat temu brałam czynny udział na tym forum, miałam jeszcze wiare w miłość. W to co odebrał mi okrutny los zabierając mi męża w smiertelnym wypadku. Ktos tu wtedy pisał, że nie prawdziwa miłosć nie istnieje. Ja jednak uparcie chcialam wszystkich przekonać , że to nie prawda. Teraz, po tych paru latach moge sie podpisac pod tym co tu wtedy czytałam. Pewnie znów sie teraz odezwie ktoś mądry i stwierdzi iz pomimo tego, że na ogół jestem super babką, zaradną kobietką itp, to zapewne mam jakis defekt i dlatego nikt mnie nie chce pokochać . Według prostaczków tym defektem są moje dzieci... Ileż to razy słyszałam...- jesteś super, jestes bardzo atrakcyjna, nie wygladasz na swój wiek, masz super figurę, tak dobrze sobie radzisz... ale wybacz, poza seksem bez zobowiązań nic z tego nie będzie. Ble, ble ble...

Gość awodw 40
Oczywiście chodziło mi o prawdziwą miłość. Do autorki tematu- to nie jest tak, że nie zasługują. Po prostu teraz mało który facet chce się bawić w związek. Po co? seks może mieć na klaśnięcie a życie w związku wymaga nieco wysiłku. Pozdrawiam wszystkie samotne- atrakcyjne :)

Gość swoją drogą to.. znienawidzony
nie no muszę to napisać do osoby o nicku: ja też jestem ładna, skoro tak bardzo kochasz obecnego faceta to dlaczego myślisz codziennie o tamtym? gratuluje, kobiety pięknie potrafią oszukiwać same siebie i innych... po prostu wybrałaś kierując się rozsądkiem faceta, który się starał, który jest dobrą partią - czysta logika i materializm - no bo skoro nie z miłości to dla samej idei - no i masz się czym pochwalić - jaki on to piękny, zaradny i bogaty - pełnia szczęścia dla kobiety - chyba właśnie o to chodzi by zdobyć kogoś takiego by inne kobiety wam zazdrościły - miłość nie ma nic do rzeczy a tamten spokojny może po prostu nie byłaś dla niego, nachalna kobieta bywa męcząca zwłaszcza dla niezainteresowanego faceta

Gość ja też jestem ładna,
Nie tyle myślę o nim, co o jego postępowaniu. to różnica. nie kocham go już, boli mnie po prostu, jak mnie potraktował. obecnego kocham i chcę z nim być, bo pokazał mi, jaki wspaniały może być facet. nie potrzebuję jego pieniędzy- mam własne. potrzebuję natomiast tej uwagi, czułości z jego strony, tego poczucia bezpieczeństwa i spokoju, które mi daje :) uwielbiam jego umysł, ciało i piękne oczy :) "a tamten spokojny może po prostu nie byłaś dla niego, nachalna kobieta bywa męcząca zwłaszcza dla niezainteresowanego faceta" - możliwe, że tak właśnie było. ale chodzi o to, że nigdy niczego mi nie powiedział, nie wyjaśnił. a przecież wypada, choćby z grzeczności, ustosunkować się jakoś, jeśli kobieta mówi, że cię kocha, wykazuje inicjatywę. po prostu postąpił nie fair.

Gość ty pusta dziewczyno
@ja tez jestem ladna kretynko jak on cie potraktowal??? to ty zerwalas kontakt :-O idiotka:-O ze takie kretynki znajduja faceta to w ogole szczyt. sama jestem kobieta i dziwie sie jakie durne baby po swiecie chodza

Twoje wybujale ego niepotrafi przetrawic tego, ze jakis facet mogl niebyc Toba zainteresowany..

skoro nadal o tym myślisz to coś jest na rzeczy i nie mów mi, że nie kogo Ty starasz się okłamać sama siebie czy nas wszystkich? jak mówisz kochasz za te wszystkie rzeczy, które wymieniłaś... nie cierpię tego, bo to oznaka egoizmu u kobiet... po prostu facet ma wam nadskakiwać... tamten tego nie robił i już go skreśliłaś... a wiesz co? ja jednej nadskakiwałem, a ona wybrała tego co był obojętny i co na to powiesz? zwłaszcza kobiety

Gość hehe, on i tak cię
Nie do końca. to on miał się odezwać i tego nie zrobił. a ja nie dociekałam. może to moje ego, ale fajnie byłoby, gdyby powiedział: jesteś fajna, ale nic z tego nie będzie :O

Gość ty pusta dziewczyno
ja też jestem ładna, mądra, mam zaplecze finansowe (po rodzinie)." jak juz takie cos czytam to mi noedobrze sie robi:-O możliwe, że tak właśnie było. ale chodzi o to, że nigdy niczego mi nie powiedział, nie wyjaśnił. a przecież wypada, choćby z grzeczności, ustosunkować się jakoś, jeśli kobieta mówi, że cię kocha, wykazuje inicjatywę. po prostu postąpił nie fair. a co on Tobie mailby tlumaczyc:-O i tak go zostawilas wiec zcego chcesz tepa pusta lalo???????? widocznie uznal , ze jestes pusta i glupia i tyle w temacie. On nie byl zakompleksiony On byl inteliegentny. to ty jestes glupia jak but.

miało być - świat jest popaprany - zwłaszcza kobiety inni maja rację - to Ty go zostawiłaś i teraz grasz pokrzywdzoną egoistka

Gość hehe, on i tak cię
"skoro nadal o tym myślisz to coś jest na rzeczy i nie mów mi, że nie" na rzeczy jest to, że dalej nie rozumiem, jak można kogoś tak potraktować, trzymać w niepewności itp. " po prostu facet ma wam nadskakiwać... tamten tego nie robił i już go skreśliłaś..."- między nadskakiwaniem a równomiernym zaangażowaniem jest różnica. poza tym to chyba logiczne, że kochamy ludzi, którzy postępują z nami dobrze, którzy dają nam uśmiech, a nie tych, którzy mają nasze uczucia gdzieś.

Hahaha kobiety maja chomika zamiast mozgu ktory kreci sie w ta strone w ktora jest szczesliwy. :D

Gość ty pusta dziewczyno
no wiekszej kretynki nie widzialam:-O:-O:-O zal ma do niego a ona go w doope kopnela :-O teraz masz ksiecia z bajki bogatego i sie bujaj pusta babo :-O

Gość ty pusta dziewczyno
tamten mial racje, przynajmniej nie zniszczyl sobie zycia z taka debilka.

ktoś tu ma kompleksy i usiłuje wyładować je na niewłaściwej osobie :P bo mi to lata, co pisze jakaś zżerana jadem, zazdrosna samica :)

Gość ty pusta dziewczyno
o co mam byc zazdrosna tepa krowo ???????? wklej swoje zdjecie tutaj to ci powiem czy ci zazdroszcze czy nie. a intelektu wspolczuje. wyzej srasz niz doope masz . ja siebie nie uwazam za bardzo ladna, atrakcyjna ale mezczyzni za taka mnie uwazaja i to wystarczy wyniosla tepa dziewucho. ...za wysokie progi...hhaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa:D

nie zasługujesz na moje zdjęcie :) mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że przez 2 lata pracowałam jako modelka, także zagranicą. upuść trochę tego jadu, bo grozi Ci uduszenie :(

"Jak on mogl na mnie niezwrocic uwagi? Jestem taka wspaniala! Moj fotograf mi przeciez powiedzial!"

Gość ty pusta dziewczyno
modelka buhahaaaa.d A CO TY O MNIE WIESZ? gowno. ja twojego zdjecia nie potzrebuje lezbija nie jestem :O i tu sie dziwic ze tyle jest samotnych facetow gardzacym kobietami:-O

Heh... tyle nienawiści w ludziach... co tu pisać o miłości... Nie mi miłości i zrozumienia dla bliźniego- to i nie ma miłości partnerskiej.

nie o ego chodzi. sama parę razy usłyszałam wyznania miłości od facetów, którymi nie byłam zainteresowana. potrafiłam im powiedzieć delikatnie, ale wprost, że są fajni, ale nie pasujemy do siebie. na jedno otworzyliście mi oczy- czas przestać o tym myśleć. szkoda czasu na analizowanie zachowania gościa, który pewnie sam siebie nie rozumie.

Gość ty pusta dziewczyno
dobrze ze ty sama siebie rozumiesz:-O jak jestes taka szczesliwa ze swoim gachem a tamten nie byl ciebie wart to po co o nim rozmyslasz ??? boli co? ze nie kazdy bedzie ksiezniczke na rekach nosil?

boli, że nie każdego stać na szczerość względem drugiej osoby. tylko tyle. a poza tym przestań udawać, że jesteś kobietą :D na odległość czuć zdesperowanego prawiczka :P

Gość ty pusta dziewczyno
jestem kobieta. ale nie taka jak wszystkie. Dziwne co? A Ty szczera jestes?Powiedz Twojemu nowemu jak dziennie o bylym myslisz to bedzie szczesliwy.

on zna tę historię. Powiedział, że gość musiał być głupi, że zrezygnował ze mnie :)

Gość ty pusta dziewczyno
jasne:D🖐️ to ty z niego zrezygnowalas tepoto.A on jedynie uznal ze nie warto o ciebie walczyc. i mial racje, szkoda czasu i slow na ciebie.

a po jaka cholerę szczęśliwa kobieta siedzi na czacie i chwali się swoją urodą, pracą, zarobkami, facetem, rodziną? nie rozumiem tego zwłaszcza, że jest atakowana... nikt tu prawdy nie mówi