Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abdulahmedkairmustafa1993

Dziewczyna z dzieckiem. Doradźcie.

Polecane posty

Mam 19 lat, ona 21 i ma malutkie dziecko. Wpadli z chłopakiem, ale on jak tylko się o tym dowiedział to uciekł. Znamy się stosunkowo niedługo, ale zrobiła na mnie wielkie pozytywne wrażenie, jest naprawde ogarnięta a o to trudno w dzisiejszych czasach. Jest tak że ona się we mnie zakochała, ale za zacząłem mieć wątpliwości czy podołam temu zadaniu( zadaniu ojca)... Lubie dzieci, ale naprawde nie wiem czy jestem gotowy na bycie ojcem. I jak napewno zauważyliście jestem stosunkowo młody. Zależy mi na niej, ale widzę tu dużo minusów: a największy to brak czasu spędzanego tylko we dwoje typu jakieś wypady czy imprezy. Ona to lubi ale niestety nie ma z kim zostawić małego. Siedze i zastanawiam się czy to ma sens. Z jednej strony chciałbym z nią być a z drugiej boje się tego wszystkiego i nawet nie chodzi tu o kase bo jest naprawde samodzielna. Doradźcie coś co mi da do myślenia...

Gość na siebie samą w tym kraju
daj sobie spokój jak nie chcesz miec kłopotów

Gość facet niezbyt przystojny
Ja się kiedyś spotkałem kilka razy z rozwódką z dzieckiem notabene bardzo ładna kobieta ale i tak stwierdziła że nie pasuję do niej choć dziecko zaakceptowałem!

No daj sobie spokój łatwo powiedzieć.... ale jest jeszcze ta druga strona- miłość..

Gość Lulutka900
nawet jak z nia zostaniesz to sądze ze znudzi ci sie odgrywanie roli ojca "nieswojego dziecka" . faceci w twoim wieku chca imprezowac i sie bawic a nie ustatkowac, wiec sadze ze z toba nie bedzie inaczej. A po co dziecko ma sie do ciebie przywiazywac

jesteś młody dzieciak jeszcze. na co ci taki ciężar? czy ty sobie zdajesz sprawę jaka to jest odpowiedzilność za drugiego człowieka? jego wychowanie? zapewnienie mu warunków życia? co twoi rodzice o niej mówią? podoba im się,ze masz dziewczynę z dzieckiem? napewno albo nic nie wiedzą,albo kręcą nosem.

z kim ona mieszka?z czego sie utrzymuje? alimenty na to maleńswtwo dostaje? ile wogóle ma to dziecko?

Mieszka z matką, o alimenty się dopiero stara, a jest na wychowawczym... Matka jej pomaga... Co do tych imprez to racja, ale chciałbym to robić z nią... Ale jest dziecko (półroczne)

twoi rodzice o niej wiedzą? jeżeli tak--to co mówia na ten temat? a ty do niej chodzisz do domu? jej matka cie widziała? widzi,że się macie ku sobie? w/g mnie to jesteś zauroczony tylko,a od zauroczenia/fascynacji do milosci jest daaaleka droga. ile czasu się z nia spotykasz?

czemu ma sobie dac spokoj? skoro jej na niej zalezy to nie nie rezygnuje, lubisz dzieci ? hmm lubic dzieci a wychowywac to kapletnie co innego zdajesz sobie z tego sprawe przwda? To nie jest zabawka ktora mozna sie pobawic i odlozyc na polke musisz wstac jak bedzie plakac nakarmic przewinac i wogle duzo roboty jest z dziecmi ale tez duzo radosci wiec nie rezygnuj tak latwo

Matce powiedziałem... no cóż zachwycona to ona nie jest. To konserwatystka. Znamy się jakieś 4 miesiące. Może to jest zauroczenie, ale jestaem taki że się angażuje i nic naprawde nic mi nie przeszkadza w dziecku oprócz właśnie tego braku czasu tylko dla siebie. Jej mama mnie widziała i chwaliła bo jestem ''ogarnięty'' ucze się, pracuje i wogóle.

Gość prawiczek_od_25lat
w ogóle tępy matole !

Sory za błąd humanisto... tyle że nie o to tu chodzi.

Gość ja pani wasza
szuka jelenia ktory oplaci jej dziecko jak chcesz tyrac na nie swoje geny to do dziela

Gość ja pani wasza
po za tym dla niej zawsze bedzie wazniejsze dziecko niz ty no i twoja kasa oczywiscie

szuka jelenia ktory oplaci jej dziecko jak chcesz tyrac na nie swoje geny to do dziela Jeśli tak jest to musi być na prawde cwana bo nie spostrzegłem tego. Wątpie że ma takie zmiary.

Gość prawiczek_od_25lat
jesteś głupi pewnie typowa patologia !

Gdyby chodziło o kase to nie maiłaby żadnych oporów przed byciem ze mną, a sama się zastanawia czy aby na pewno zaakceptuje dziecko.

Gość ja pani wasza
oj tak tylko udaje ze nie leci na kase no przeciez wprost nie powie hej szukam sponsora

Akurat w tym przypadku jest to mało prawdopodobne że szuka sponsora. Raczej szuka kogoś kto będzie ją wspierał i dawał miłóść której prędzej nie miała. Noo i oczywiście dbał o nią co mi idzie dobrze.

Gość prawiczek_od_25lat
jesteś głupi i naiwny.

prawiczek... ale ty masz zajebiste argumenty no poprostu do sejmu na mówinice z tym idź.

czytam sam siebie i nie potrafie uwierzyc jaki jestem naiwny no wiadomo ze to ze potrzebuje oparcia i bezpieczenstwa to sciema a ja daje sie nabrac bo dawno nie ruchalem

Ruchałem ostatnio twoją starą, skończ się podszywać. Nie idzie tu pogadać z kimś kompetentnym. Żegnam.

Gość 38 latek
chlopie napewno ma rozwalona pipe i leci na kase uwazaj na takiie z dzieckiem szuka lokum i wsarcia finansowego uciekaj

jestem t5ak zaslepiony ze nie zauwazam jak ona kombinuje zal

Nie ma sensu. Chyba, że się będziesz tylko na seks umawiał i sam dbał o zabezpieczenie.

jesteś bardzo młody i to normalne, że się boisz i nie jesteś gotowy do tatusiowania wejście w taki zawiązek to od razu wejście w dorosłość i to od tej skomplikowanej strony postąp po prostu uczciwe jeśli nie chcesz, masz wątpliwości - powiedz o tym, nie przeciągaj tego w czasie i nie udawaj gotowego dziewczyna jest młodziutka i też ma jeszcze czas rozczarowania nie są Wam potrzebne

Gość SamaJa2
Facet, Ty powinieneś teraz iść na studia, imprezować, wyjeżdżać. Za młody jesteś na takie zobowiązania.

Gość fsdfsfsfsd
z taką kobietą byś sie dogadał wtedy jak sam bys miał dziecko i był po przejściach jak ona... młodzik jesteś i w dodatku uczysz się i pracujesz - stać Cię na coś lepszego !! znajdź sobie wolną kobietę