Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polanka12

jakie badania na niepłodność?

Polecane posty

Gość polanka12

Podejrzewam,ze mam problemy z płodnością , jakie badania wstępnie zaleci mi lekarz? Plus czy da jakieś wspomagacze na zajście w ciążę ?

Gość hmm wspomagaczy takowych
niestety niema jak bedziesz miec problemy z nieplodnoscia zalezy jeszcze co to zostaje leczenie a jak dlugo sie starasz? zaleca sie hsg,monitoring cyklu w celu sprawdzenia owulacji i pekania pecherzykow badania nasinia badania hormonale przeciw ciala wrogi sluz badanie nasinia itd jest troche tego

Gość polanka12
Miałam dwóch partnerów ,kocham się bez zabezpieczenia i nic ,wcześniej nie zwracałam na to uwagi ,chce się sama przebadać

o przyczynach nieplodnosci mozna mówic po roku czasu ewentulanie Miałam dwóch partnerów ,kocham się bez zabezpieczenia i nic ,wcześniej nie zwracałam na to uwagi ,chce się sama przebadać tzn???

Gość polanka12
A wiec tak byłam z chłopakiem 4 lata ,kochaliśmy się co jakiś czas bez gumki i nie zaszłam w ciążę ani razu,teraz z narzeczonym kocham się bez zabezpieczenia 0,5roku i wczesniej przed braniem pigułek również ,i również nie zaszłam stad moje podezenia

to zostaje ci isc do lekarza jesli bylas z 1 nie oznacza ze u ciebie sa problemy ,problem mogł byc po jego stronie jesli nadal sie nie bedzie udawalo przez kolejne pol roku proponuje isc do ginekologa i on powie co i jak;)

A próbowałaś wspomagać się jakimiś witaminami, cynkiem, selenem, czy poprawiającym libido buzdygankiem ziemnym?