Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliaaaa565

Jaka powinna być dobra partnerka życiowa?

Polecane posty

Gość Nataliaaaa565

Zastanawiam się,co definiuje kobietę jako dobrą,potencjalną partnerkę życiową.Jakie cechy charakteru u kobiety przyciągają faceta i sprawiają,że mógłby On spędzić z nią resztę zycia? Oczywiście wygląd jest równie ważny,ale z początku,bo potem najbardziej liczy się charakter,ponieważ to charakter wyznacza najbardziej nasze relacje. Ja od zawsze miałam sporo adoratorów.Gdy rozpoczynał się mój związek (byłam w trzech poważnych związkach) to było cudownie.Każdy facet był we mnie wpatrzony jak w obrazek,każdemu strasznie zależy,ale do czasu...Po pewnym czasie Oni mają jakby dość mojej osobowości.Kiedy byłam z danym chłopakiem to On będąc przy mnie zachowywał się tak jak gdybym była dla niego całym światem,wpatrzony we mnie,ale gdy nie widywał mnie to zachowywał się zupełnie inaczej,czyli był obojętny,zimny.Kiedyś jeden z moich ex wyznał mi,że gdy mnie widzi to jest w 7 niebie,że mógłby mi wszystko przebaczyć (mam dość silny charakter,temperament:P),ale gdy mnie nie widzi,to wtedy kontempluje nad moim charakterem.Niby dogaduje się z facetami ( nie ma dla mnie tematów tabu)..wiem,że się podobam,ale gdy Oni poznają mnie co raz bardziej to mam wrażenie jakby bali się mnie,jakby czuli,że jestem wyżej od nich,że może nie mogą czuć się przy mnie takimi prawdziwymi mężczyznami,bo ich ''zjadam''? Więc jak to jest Panowie,jakie kobiety są dla was najlepsze na stały związek?

np.zadbana , długowłosa na głowie, cyniczna , szydercza , nie powinna wymyślać ani stwarzać więcej problemów niż jest w stanie , powinna mieć odpowiednie gusta, kulturalna , umiejąca się zachować w każdym towarzystwie , pewna siebie i nosząca głowę do góry - bez kompleksowa

Gość tytus romek i atomek
sympatyczna, wesola, w miare ladna, gospodarna i potrafiaca gotowac

Gość swoją drogą to.. znienawidzony
typowe bądź po prostu sobą czy to takie trudne do zapamiętania? po co kobiety kombinują? no chyba, że chcesz olśniewać facetów i się nimi bawić w końcu i tak znajdziesz jednego, zostaniesz z nim na zawsze i z czasem wyjdzie Twoje prawdziwe oblicze, które może się jemu nie spodobać i co wówczas? bycie sobą daje pewność, że w przyszłości nikt się Tobą nie rozczaruje

Gość Nataliaaaa565
Ja np potrafię bardzo dobrze gotować,uwielbiam gotować :) Jeśli chodzi o moje umiejętności to myślę,że są naprawde spore...dużo czasu tańczyłam taniec towarzyski,piszę wiersze,lubię aktywnie spędzać czas,jestem wesoła. Myślę,że faceci lubią takie strasznie słodkie dziewczyny i baardzo towarzyskie.Ja nie jestem od razu otwarta do wszystkich...a poza tym,gdy ktoś mi nie podpasuje to nie umiem sztucznie udawać,że jest Ok.Czy faceci boją się kobiet,które potrafią ostro im zaprzeczyć,gdy mają własne zdanie? ;> Poza tym też jedną z takich moich wad z charakteru jest to,że jestem dość zimna,cięzko mi okazać uczucia.

autorko za duzo kombinujesz i wchodzisz w straszne detale, wierz mi, ze prawie wszystko sprowadza sie do tych kilku slow ktore napisalem plus jeszcze dorzucilbym prawdomownosc i lojalnosc, reszta to sprawy drugorzedne

Gość Nataliaaaa565
Oj tam,wcale nie kombinuję.Dociekam prawdy :P Jak to jest chłopaki,lubicie,gdy kobieta bardzo okazuje wam uczucia? (niby często mówi się,że gdy dziewczyna jest za słodka to źle) , ale ja właśnie zauważyłam,że takie słodkie dziewczyny są najbardziej pozytywnie odbierane przez facetów,bo łechtają ich ego?

tak, to prawda

Gość wrak81
"idealna kobieta powinna być damą w towarzystwie, dziwką w łóżku i kucharką w kuchni." Może to za bardzo jest powiedziane dosadnie ,ale coś w tym jest.

Gość dck
ja uważam, że oni za żony chcą brać kobiety bezkonfliktowe, dbające o dom i głupsze od nich, aby mogli im imponować i nimi kierować. innymi słowy od wieków nic się nie zmieniło. jak jesteś pewna siebie, niezależna, masz własne zdanie i nie boisz się go bronić, to takiego jednego z drugim mentalnie kastrujesz.

No dobra, ja wole kobiety inteligentne, złośliwe - ale inteligentnie, lubiące dyskutować i spierać się na różne tematy, bo to rozwija i uczy;), lubię kobiety z poczuciem humoru i dystansem do świata. Więc co facet to inne oczekiwania;)

Gość zgadzam sie z dck
choc powyzej tez jest ok napisane,ze dama w towarzystwie,w łóżku,..to ideał:) a tak na prawde to najwazniejsze by się dogadywac na wszelkich płaszczyznach zycia

Gość o rozgarnięty samiec
jak miło ale Sarmata więc tradycja ponad wszystko:P!

Gość jak czesto zmieniacie majtki
:)?

Gość nie noszę majtek
wystarczy futerko na zimę

Tak, tradycyjne inteligentne wykształcone Polki, wolne, niezależne, śmiałe i kochające! Do tego uśmiechnięte i otwarte. Czego można chcieć więcej?!

Myślę, że się trochę zapędziłaś z tym "zjadaniem". Po prostu masz ciężki charakter i przebywając z Tobą można się fajnie czuć i jakoś dogadać, ale siedząc samemu i myśląc o Tobie najwyraźniej znajdują masę rzeczy które irytują lub których im brakuje. Nie wystarczy mieć powodzenia żeby znaleźć kogoś odpowiedniego.

Gość SARAMTO:)))jestem
Twoim ideałem co Ty na to:P Sarmato?

Gość oczywiscie............
*Sarmato:P miło być

SARAMTO:)))jestem No nie wiem, jestem dosyć ostrożny jeśli chodzi o takie zapewnienia, jak się kogoś zapytać czy jest inteligentny to każdy przytakuje i jeszcze się oburza gdy są wątpliwości, ale dać takiemu jakiś test czy zapytać o datę Powstania Listopadowego i już zaczyna kręcić, że to nie wyznacznik inteligencji. Zatem, żądam dowodu;P

Gość zdaje się,ze moja
inteligencja poszła gdzieś precz i "walę" literówki:P oczywiście miło mi🖐️ ale *miało być:P!

Gość no nie,i zaś muszę sciągać
majty?:D

Gość Samuel l jackson 2
bo wiedza historyczna to nie inteligencja

Gość mam za ciasne majtki
i koronka mnie pije,nie sciągne .,,,tak na czas no nie da rady to moze skarpetki?

Gość Samuel l jackson 2
oczywiscie ale to jest tak rozlegly temat ze nie mozna nikogo dyskfalifikowac z powodu jednej daty :)

Gość mam za ciasne majtki
ale to przeciez łątwe,wiec nie odpowiadam ale ,,,,potrzebuje jarzącego chłopa chodzi o uszczelkę do pieca c,o musi byc wytrzymałą na wysoką temp nie mozna dokupic orginalnej jakie pomysły?macie?