Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliaaaa565

Jaka powinna być dobra partnerka życiowa?

Polecane posty

Gość Samuel l jackson 2
no to teraz mowimy o wyszukiwaniu dat w internecie czy faktycznej wiedzy? :)

Gość mam za ciasne majtki
weźcie mnie uratujcie,na chu...mi data jak mi sie dymi z pieca:O!

Gość Samuel l jackson 2
cos sie sama motasz w swoich wypowiedziach. chcesz wiedziec czy ktos jest inteligentny to z nim porozmawiaj, zapytaj jakie ksiazki czyta, jakie filmy oglada i co robi w wolnym czasie. taka moja ekspertyza :P

BO NIE MA,koniec i kropka,nie ma w sprzedaży, piec zagraniczny. a z karborundem uszczelka...nie sprawdza sie,czuć ją ze sie spala i tak ciepło przechodzi na next urzadzenie bodajze pompe a nie moze:(

Samuel l jackson 2 Jesli mówisz do mnie, to przykro mi jestem facetem. Nie chcę wiedzieć czy ktoś jest inteligentny. Powiedziałem jedynie, że takie kobiety lubię. Kwestia określenia inteligencji była raczej żartobliwym przykładem niż całą procedurą certyfikującą ;P

aha:D ale podpalacz mile widziany bo jestem bardzo oziębła ostatnimi czasy:O nie wiem czy kanister benzyny dałby rade:P

takie lubisz,bo tak kobieta to zagadka,a to "uzaleznia" i pojawia się dreszczyk emocji,tak kobieta jest nieprzewidywalna,ale zeby tak było musi jednak być inteligentna:)

ja sama jestem jak koktajl mołotowa a do tego sama to odpalam:P więc uwaga:P!

Gość anduell
dobra partnerka jest wypierającą kochającą kobieta która nie dostaje szajby w czasie okresu, nie odbiera jej rozumu i nie robi z faceta swojego prywatnego kozła ofiarnego.

no tak...bo ci męscy, silni faceci nie mogą przeżyć tych paru dni zgrozy (przy okazji - kobieta jest zła przed okresem, nie w trakcie, w trakcie jest tylko obolała :P)

Gość o bosheee a ktora tak robi
to straszne😭

Gość anduell
moja była zła i przed i w trakcie, także to był skrajny przypadek heh. Jak komuś jest źle to trzeba to jakoś znosić, przeczekać a nie się wyżywać i szukać absurdalnych powodów do kłótni bo akurat mózg nie pracuje w tym czasie. Ja mogę wiele przetrzymać ale nie zamierzam znosić takich zachowań, niech się zamknie na ten czas w piwnicy jak budzi się w niej wariatka i nie potrafi normalnie żyć.

Gość a mój ex tez ciagle miał
okres,ciągle rozwscieczony,ani go tknąc,ani sensownie porozmawiac tylko by się kłócił,stwierdziłam ze jestem przysłowiową płachtą na byka

Gość anduell
ale ja wciąż wierzę że są kobiety które pozostają normalne w trakcie okresu a przynajmniej są świadome sytuacji i starają się zostawić otoczenie w spokoju :D

Gość a mój ex tez ciagle miał
ja jakos nie szaleję,mam nawet więcej energii czasami,kłótliwa jestem raczej w połowie cyklu cóz nami kobietami rządzą hormony i tyle.