Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auto_ca

mamy pracujace-czy gotujecie posilki na caly tydzien dla dzieci

Polecane posty

Gość auto_ca

mamy pracujace-czy gotujecie posilki na caly tydzien dla dzieci

Gość swiezeeee
ja gotuję codziennie, na cały tydzień to przecież byłoby zepsute, nie po to rodziłam dziecko aby go zepsutą żywnością karmić

Gość gluck:):)
a po co na caly tydzien? gotuje max na dwa dni, czasem na jeden, jemy swieze i rożnorodne dania

Gość fajnahalinka
ja gotuje na cały tydzień - kasze, makaron, ryż robię uszone mięso, kotlety sałatki mam kiszone albo ze świezynek na szybko robie całą niedziele pichce i zamrażam - później tylko odmrażam i odgrzewam w piecu poza tym dzieci jedza duzo śiwezych owoców i warzyw, jako wędline kupuje kiełbase nie psuje sie szybko dzieci chodzą najedzone i zdrowe

Gość erewrew
nie, w zyciu, w ogóle to wyłączam lodówkę ostatnio i by się popsuło

Gość taktakaaaaa
Tak, gotuję na cały tyzień, to wygodne, wcale nie jest konieczne żeby dzieci miały ciągle swieże ziemniaki - mrozone też mogą zjeśća jak nie masz czasu gotować w tygodniu to się nie krępuj - mrożonemu jedzeniu nic się nie stanie i może wiele tygodni a nawet miesięcy przeleżeć w zamrażalniku np. pierogi :)

Gość ależ oburzenie widzęęęę
A tak naprawdę mamy pracujące mają niesamowicie dużo na głowie i to, że nie gotują codziennie to normalne. Ja pracuję bardzo dużo, pomimo, że mam małe dzieci - pracuję po 12 - 13 godzin dziennie, nie chodzę na zwolnienia lekarskie... Mąż pracuje mniej i to on gotuje, lub moja mama nam pomaga. Dzieci mają gotowane max na 2-3 dni.