Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrella

JESTEM DZIEWICĄ I...

Polecane posty

Gość hilunna
moher ze hho -przenies sie do arabii saudyjskiej-

skuwka22 - Tak to ZAWSZE MEZCZYZNI SA WINNI nigdy kobieta.. obudz sie. Gdybys nie kusila to by nie przychodzili.

Gość makrella
skuwka22 To jakiś zwykły fajfus pewnie jest :) Jeszcze by miał satysfakcję, że przeruchał a ty biedna byś zakochała się w Nim. Mydliłby Ci dalej oczy i Jego obchodzi pewnie to czy go zaswędzi czy nie. Byłabyś odfajkowana :) ale na szczęście tak sie nie stało :)

Gość NMN0k
skuwka znjadziesz odpowiedniego faceta gwarntuje Ci to.

Gość hilunna
facet powinien panowac nad kuktasem-a skoro straciles prawictwo -nie bedac pod wplywem lekow , alkoholou narkotykow -to nie udawaj moralisty

Gość makrella
Tymon :D naprawdę zapamiętam Cię na długie lata :D no, ale ochłoń trochę :D ten trójkąt chyba źle odbił się na Tobie :)

Gość makrella
hilunna No dokładnie !! Jeszcze się okaże, że Tymon to największy grzesznik w mieście, a tutaj przybiera szatę spadającego z nieba anioła :P:)

makrella - A zebys wiedziala ze sie odbil. Pamietam jak byly opetane i bily sie ktorej spuscic sie na twarz. Rysa zostanie mi do konca zycia, to bylo chore.

Gość NMN0k
Ja nie wierzę w ten jego trójkąt. Ale koleś to mega oryginał, ale mi wyglada bardziej takiego trola internetowego. Nie wierze że są tacy ludzie :)

Gość makrella
Tymon :D hahahahahahahaha :D proszę Cię :D

Gość NMN0k
Tymon to prowokator, zwykły trol moim zdaniem on sobie jaja robi :)

Gość lohikkka
przywiązały cie do krzesła , łozka czy jak/jakzabrały prawictwo facetowi - trzezwemu/

Gość NMN0k
Efekt mu się udał mówimy o nim a temat nie jako minał. Jak to mawiają "Nie karmić trolla" :P

Gość makrella
no też mi się tak wydaje :D nikt na poważnie tak nie mówi :D

Jasne, bo ktos moze miec poglady inne niz pokazywane w lewicowych mediach. Straszne. Burzy wam sie swiatopoglad.

Gość gdfgdfh
po temacie ale makrella prosze cie zastanow jeszcze sie !! przeczytalam caly temat i naprawde nie warto !! wydajesz sie trzezwo myslaca a tu takie cos :/

Dlatego ciągle mam problem z porysowanymi klawiszami na laptopie, te moje pazury dzikiego zwierza:D ­ Im dłużej jestem na kafe tym bardziej utwierdzam się w tym, że świry istnieją;)

Gość NMN0k
Makrela ja spadam, udanego baraszkowania ;) Heh szkoda ze ja teraz nie mam, trochę brakuje mi tego :( Ale może zaniedługo trafię na taką osóbke jak ty. Życzę sobie tego :P

Gość makrella
Tymon to dlaczego nie poszedłeś do seminarium ? :) Nie siedziałbyś teraz tu i czas byś spożytkował dużo lepiej :)

Gość lohikkka
religijny facet-nawet jak siedzi goly wsrod stada gólych bab -to kuktasa powinien se związac

Gość makrella
NMN0k Haha nie dziękuje, żeby nie zapeszać :D nie martw się :D Tymon Ci pewnie za niedługo kogoś znajdzie :D temperamentną zakonnicę :D a na poważnie to pewnie ktoś za niedługo się nawinie :) cześć :)

Gość wwysokie_obcasy.
od potencjalnego kandydata na pierwszy raz zażądaj badań na hiv, hpv, choroby wenereryczne i zapytaj czy nie odchudzał się tabletkami z tasiemcem!