Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Uważajcie na kredę! silnie uzależnia :(

Polecane posty

żuję z zamkniętą paszczą :classic_cool: liż mi krede a to dobre :D :D gdyby penisy wyglądały i smakowały jak sztabki kredy to kto wie, pewnie bym sie skusiła na jakiegos :)

peńsy są takie miękkie, mięsne :O bez urazy :( ale jakoś twardość kredy to jest coś...:classic_cool: zresztą o czym my tu rozmawiamy, przecież jestem dziewicą :classic_cool:

Gość ja słszyał
Z tego co kojarze to na żołądek dobrze działa . T szeptunka mi kazała, jako lekarstwo.

co ma dziewictwo lub jego brqak wspolnego z tym o czym napisalas?:D jesli miekkość bylaby problemem to radze przygotować dwa woreczki : 1. sproszkowana kreda wymiesznaa ze sproszkowaną wiagrą (wsypujesz ukradkiem potencjalnemu celowi do piwa lub drinka) 2.większy woreczek ze sproszkowaną kreda w celu posypania i tym sposobem przełamiesz opory:)

Gość Gość_69
Ja jem jedynie białą. Nie wiem od kiedy się uzależniłam. Chyba od 4 klasy podstawówki. I tak jem i jem. Kiedyś zjadłam w 3 dni piędziesiąt kred a w tym pokruszone czyli tak z 80 kawałków. Chyba nigdy się nie odzależnie.. :) :(