Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belkaadelka

prezent dla chłopaka! pomocy!

Polecane posty

Gość belkaadelka

Witam :) Mam mały problem.. za 2 miesiące mam rok z chłopakiem i nie wiem jaki oryginalny prezent mu dać albo jaką zrobić niespodzianke.. jest jeszcze jeden problem.. on mieszka za granicą ale wtedy napewno będe u niego tylko wtedy bedziemy caly czas razem i nie bede mogla czegos przygotowac pod jego nieobecnosc chyba ze wygonie go na chwile do sklepu ale to i tak malo czasu zeby cos przygotowac.. pomocy!

Gość Bananaaa
Chcesz pomysł na prezent czy pomysł na kolację?

Gość belkaadelka
kolacji nie bede miała jak zorganizowac raczej wiec moze prezent :)

Skoro mieszka za granica i jakos super czesto sie nie widujecie to ja bym mu kupila jakis prezent- ksiazke, jesli czyta, krawat, cos do mieszkania (ty go znasz najlepiej i wiesz co mu sie spodoba/przyda), wyszla gdzies na chwilke, wrocila, dala mu prezent, zdjela plasz, majac pod nim tylko bielizne i ponczochy. Chociaz nie wiem jak smiala jestes i w czym twoj facet gustuje:)

Gość belkaadelka
no właśnie myślałam zeby cos z pomysłem co by zapamiętał.. np przebrać sie jakos albo dac jakies pudeleczko z cukierkami i napisami na nich jakies np, jak zastesknisz zjedz mnie. Ja już sama niewiem :(

Gość belkaadelka
Jak wy zazwyczaj organizujecie rocznice ?

U mnie zazwyczaj byly to romantyczne kolacje, w roznych miejscach, ale nieco mi sie "przejadly" i zrobilam cos takiego jak wyzej napisalam, i byl zachwycony;) caly czas powtarza, ze to byla najlepsza rocznica,mimo, ze my i tak jestesmy bardzo otwarci:)

Gość Kamila

Fajnym prezentem jest koszulka z takim indywidualnym nadrukiem. Czasem zamawiam takie w A3extra z Poznania. To mogą być jakieś wspólne zdjęcia albo coś osobistego. Taki prezent zawsze się sprawdza 

Gość barabasz

voucher na coś może? Ja kupowałem mojej dziewczynie ostatnio taki na lot w tunelu aerodynamicznym speedfly pod wrockiem :D bardzo jej sie podobało, ona woli takie niematerialne prezenty

Gość kasia4

Wyjście na strzelnicę to super sprawa. Progun we wrocławiu jest naprawde ekstra jakcos