Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdjskl;ajhgfdhjkl;kmnb

kolega, chłopak

Polecane posty

mam kolege,podrywacz,niby chce ze mna byc,praktycznie od 3 miesiecy spotyklamy sie codziennie ja bardzo go lubie,ale nic wiecej on o tym wie,ostatnio cały tydzien sie nie odzywal bo niby nie miał czasu,myslałam sie ze mu sie odechciało spotykac jak juz kolejny raz probował mnie pocałowac a ja nic, po tygodniu sie spotkalismy i znów probował pocałowac mnie pare razy nawet,mam takie wrazenie ze jemu własnie tylko o to chodzi,jak to podrywaczowi,jak myslicie spotyka sie po tygodniu i w sumie tylko ciagle dazył do tego zebysmy sie pocałowali,to chyba nie jest oznaka teog ze mu zalezy,chaotycznie to napisałam,wybaczcie

no ale samo to ten tydzien teraz tłumaczył sie ze czasu nie ma,ale to juz chyba dobrze "nie mówi" ja to doebrałam tak ze sie wkurzył i skoro nie moze mnie miec to woli sie wcale nie spotykac,no ale to juz jego problem, no i jeszcze probuje poczucie winy we mnei wzbudzic,bo wczesniej to jeszcze widac było oglnie ze "mu zalezy" a teraz to juz tylko pocałuj itp

Gość dziaddek
robisz chlopakowi nadzieje marnujesz mu czas albo chcesz albo nie to inna znajdzie

nie robie nadziei od razu mu powiedziałam, ze dla mnie mozemy sie kolegowac i nic wiecej na samaym poczatku mu to zaznaczyłam,a on powiedział ze okej i tka czy siak chce sie spotykac bo miło sie ze mna czas spedza ale probuje dalej

ja mam duzo kolegów,wiec traktuje go jako kolege,dziwne dla mnie jest,jak ktos uwaza ze nie mozna miec kolegów,albo chłopacy kolezanek