Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfdkoaogdr

Wrocławskie mamusie - gdzie rodzić?

Polecane posty

Gość kfdkoaogdr

Pytanie kieruje głównie do mam które rodziły w ciągu ostatniego roku - sama rodziłam 5 lat temu na kamieńskiego, a zmieniło się tam sporo z tego co szpital oferuje, a co ciężko załatwić więc chciałabym najświeższe info :) Jak jest z porodami rodzinnymi, co szpital zapewnia, gdzie można trafić przyjazny personel? Myślałam o Borowskiej ale bardzo ciężko znaleźć nowe informacje od kiedy szpital jest wyremontowany i już sprawnie funkcjonuje, większość jeszcze z czasów jak był bałagan po przenoszeniu porodówki, a więc jak tam jest TERAZ?

Gość kfdkoaogdr
nie ma żadnej mamy z Wrocławia? :(

Gość MamaCóreczki
Ja rodziłam na Borowskiej pod koniec listopada 2011. Patologia była ok- dużo badań, zainteresowania pacjentką itp. Ale jak zaczęłam rodzic, to nawet lekarz wmawiał mi, że wcale nie... Siedziałam i wyłam z bólu, w kałuży wód płodowych od 3 do 8 rano zanim wzięli mnie na cc. Efekt? Dziecko było już w zielonych wodach, lekko niedotlenione :( Ale wszystko jest ok. Po porodzie, an położniczym leżałam cały czas na sali przejściowej po cc, bo nie było miejsc w normalnych. I tu był największy cyrk- położne zabraniały mi nosić córeczkę, dokarmiały mm na siłę zamiast mnie np w nocy budzić mimo że prosiłam. Na tej sali był zakaz odwiedzin, mąż mógł wejść czasem, jak trafiła się bardziej ludzka położna. Wszystkie mamy z normalnych sal na wychodne dostawały upominki, pakiety, ja nic nie dostałam.... Nawet nr badań przesiewowych. Tak więc drugi raz bym się nie zdecydowała na borowską.