Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamgonadal

Zostawiłam ukochanego, bo zdradziłam i mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość kochamgonadal

tak jak w temacie.Bylismy razem ponad 3 lata..Po pewnym czasie on zaczal mnie olewac, nie czulam sie szczesliwa, niedoceniana no i pojawil sie P. zakochal sie we mnie, dawal mi wszystko to czego oczekiwalam od swojego partnera. (chlopakowi mowilam o tym wszystkim,ze nie daje mi tego co potrzebuje,ze nie czuje sie kochana) No i zdradzilam w koncu...trwalo to kilka miesiecy. Teraz chcialam zakonczyc ten chory "romans" , bo chlopak w koncu zrozumial,zaczal sie starac....zrobi sie cudowny,taki jak kiedys, a ja...zostawilam Go :( mam tak orkopne wyrzuty sumienia,ze zrobilam cos takiego komus kogo kocham. kocham Go nad zycie,ale nie potrafie wybaczyc tego samej sobie,czuje sie jak sz**ata.nie wiem juz co mam robic

Gość kochamgonadal
a widzisz, jednak maja. Nie umiem byc z NIm bo caly czas mam w glowie to co zrobilam,nie powiem mu o tym, bo nie chce zranic go jeszcze bardziej,boje sie,ze kiedys bedzie mial przez to problem zeby zyc z kobieta normalnie...z P nie bede,mimo , ze liczy na to caly czas,nie chce go.Chce tylko mojego juz bylego chlopaka....mielismy niedlugo wyprowadzic sie razem, wszystko zaczynalo sie ukladac.i zjadlo mnie sumienie

Gość [zgłoś do usunięcia]1
A ten twój cudowny poprzedni chłopak to powinien mieć normalną kobietę.

Gość Maalia
twój cudowny ex za jakiś czas znów by cię olewał. Przechodziłam przez to. Podziękuj mu 🖐️ Rozumiem cię, byłabys bezwgledna suką gdyby on był zawsze taki cudowny ale on cię zlewał i też nie był w porządku wobec ciebie, więc jesteś pół-suką. ;) Nie masz czego żałować, skoro on cię zlewał a ty zakochałaś się w innym to znak, że lepiej że sie rozstaliście. I nie ma co go teraz idealizować, bo ten stan jest chwilowy. Ułóż sobie życie z kimś innym, z kim kto cię nie będzie olewał i będziesz w tym kimś zakochana. I nie wspominaj w żadnym wypadku waszych wspólnie spędzonych chwil. Każdy kij ma dwa końce Powodzenia

Gość Maalia
Aha i zastanów się bardzo dobrze, czy go naprawdę kochasz. Moim zdaniem czujesz przywiązanie, przyzwyczajenie, sentyment itp. ale go nie kochasz. A te uczucia po rozstaniu to po prostu taki mix wszystkich uczuć. Nie ma co idealizować ;)

Gość nvva,vnv
Zachowałaś się potwornie!!! Ale przynajmniej będziesz cierpieć do końca życia, tego Ci życzę, a jestem kobietą. Jestem z moim facetem właśnie ponad 3 lata i w życiu nie spojrzałam na innego mężczyznę, jak się kogoś kocha to się go nie zdradza, a Ty jesteś potworem!!!!!!

Gość smutas w butach
skrucha i postanowienie poprawy i zadośćuczynienie( acha to się razem pisze)poszkodowanemu i wyrzuty znikną tylko nie rób tak często bo ci sumienie zniknie

Gość Macho z pod 5
"Rozumiem cię, byłabys bezwgledna suką gdyby on był zawsze taki cudowny ale on cię zlewał i też nie był w porządku wobec ciebie, więc jesteś pół-suką." Jest suką w pełnym tego słowa znaczeniu.

Gość swwee
uwazam, ze powinna była już dawno tamtego chłopaka zostawić skoro ją olewał. Należałoby mu się. A dopiero potem szukać szczęscia gdzie indziej.

Gość do kochamgonadal
a jak Cięolewał? Nie ruchał Cię?