Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam się .......

Dlaczego kobiety takie są ?

Polecane posty

Chcą zmieniać partnera - jego przyzwyczajenia, ciągle manipulują, nie pozwalają na wyjścia z kumplami na piwo bo od razu afera, nie pozwalają być sobą, ciągle narzekają, że potrzebują kwiatków i romantyzmu, a tak naprawdę faceci są prości. Kochają wariatki, i o takich kobietach marzą, które nie wymagają wiele od nich, nie są z nimi dla kasy, pozwalają być sobą. Omijając fakt kasy, dlatego często panowie szukają kochanek, bo one nie marudzą, nie jęczą, słuchają cierpliwie, i są wariatkami. My nie chcemy kobiet do gotowania,prania, sprzątania i utrzymywania jak jakieś zwierzątko. Mało jest kobiet paradnych i takich o jakich panowie skrycie marzą. Ładnych, zadbanych, kochających nas takimi jakimi jesteśmy, potrzebujemy zrozumienia.

Gość nvva,vnv
No widzisz a ja z kolei mam taki problem, że mój facet nie pozwala mi byc wariatką, bawić się , śmiać, szaleć na imprezach, tylko chcę żebym siedziała z nim w domu i żebym przestała istnieć dla całej męskiej populacji. Widzisz koleś, to nie kwestia tego czy się jest kobietą czy facetem, ale tego jakim się jest człowiekiem.

Gość nvva,vnv
A i jeszcze Ci powiem, że nienawidzę prać, sprzątać, gotować itd a jeśli to robię to tylko dla siebie nigdy dla faceta.

Nie chodzi o imprezy, bycie wariatka to nie imprezy :) raczej spontaniczność :P I facetem nie jestem :) Wielu facetów mówiło mi że jestem ideałem, bo potrafię słuchać, nie narzekam, jestem spontaniczna, i potrafię się zaprzyjaźnić, i jestem atrakcyjna.

a większość kobiet jęczy i chce miec faceta na wyłączność w złotej klatce najlepiej, dlatego oni szukają sobie kochanek by odetchnąc

Gość nvva,vnv
kłamali! A mówili Ci ,że jesteś narcyzem zadufanym w sobie?

Gość nvva,vnv
Ja takich kobiet nie znam, a z drugiej strony nie dziwota, że kobieta, która założyła z nim rodzinę, ma dzieci itd, nie chce żeby jej mąż kurwił się za boku i latał za innymi laskami. Faceci też by nie chcieli tego.

Gość no i co z tego*
Eeee tam, mój facet spokojnie może spotykać się z kumplami, ba... nawet musi mieć jakieś życie towarzyskie poza mną. Tylko wy często to wykorzystujecie. Dać palec, to całą rękę weźmie, tak to wygląda właśnie :)

Gość nvva,vnv
EEEE tam autorce się wydaję, że jest taka super, i głupoty wymyśla, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

Gość smutas w butach
bo mężczyźni chodzą w butach

Nie jestem zadufana w sobie, powiedział mi to facet ostatnio, byli chcieli wracać.Moim zdaniem z facetem trzeba nauczyc się pryjazni, nie manipulowac, to wtedy facet też nie manipuluje. Nie mówie ze wszczystkie takie sa ale wiekszosc...

Gość smutas w butach
nie jęczą??????????? co to za seks bez jęczenia

Gość acased
najpierw sobotnie wyjscia z kumplami a potem codzienne niewracanie na noc:P Głupie sa te które na to pozwalają...ja jestem jedna z takich naiwnych co to dawały swobode i wolnosc i wyszło ze zapierdalałam jak wól a on sie bawił ile chciał :/

Gość nvva,vnv
No to Ci mówię idiotko, że jak kobieta ma rodzinę, dzieci z tym mężczyzną, to niespecjalnie będzie zadowolona z tego, że on się łajdaczy, a ona wszystkim się zajmuje. Jak spojrzysz z perspektywy mężczyzny, to on by też tego nie pochwalił, gdyby kobieta była taka wyzwolona i wolna i zostawiała mu wszytsko na głowie. To nie jest kwestia płci ale człowieka, powtarzam Ci.

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5386225 jeśli jesteś dla facet dobra on też będzie dobry, chyba że kobiety lubia manipulację masz tu przykład w temacie :) i nie nazywaj mnie idiotką, nie mówię o wyjsciach na dyskoteki imprezy, moj facet wie ze musi mi pomoc, a jesli chce wyjsc sam na impreze to ok ale pozniej sytuacja sie odwraca i idę ja :) tak więc uzupełniamy się. jak wspomnialam przyjaznimy.

I co teraz pewnie nic nie napiszesz bo nie masz CO ^^

Gość Zaborcze kobiety to jakiś
odsetek, tak samo jak u facetów jest część zaborcza większość problemów w związkach wynika z braku rozmowy a potem braku dopasowania się. spokojniejszy facet raczej na dluższą metę dogada się ze spokojniejszą kobietą, z kolei i na odwrót nieco zwariowana babka w dłuższej relacji będzie lepiej się układać z pozytywnie zakręconym facetem (ale wiadomo, są wyjatki, zależy od zgrania się) nigdy nie jest tak, ze kazdy pasuje każdemu, a stawianie się w opozycji do reszty kobiet nienajlepiej o Tobie świadczy, mozesz być ideałem dla wielu, ale nie kochasz ich jak widać...ja wolę nieidealnego faceta który naprawdę mnie kocha niż ideał który ze mną nie chce być;)

Mój facet jest moim ideałem, nie chcę innego, bo jest tez moim najlepszym przyjacielem, którego potrzebuję.

Gość Zaborcze kobiety to jakiś
więc co za różnica ilu o Tobie myśli? ilu chce wrócić? co za rożnica jak obcy układają sobie związki? o ideale pisałam nieco z przekąsem, bo dla mnie one nie istnieją, w żadnym aspekcie, każdy ma wady, to jest naturalne i zarazem sprawia, że ludzie są ciekawsi:) ale w dobrych relacjach te wady nie mają znaczenia