Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roman63

Odnoszę wrażenie że randka z każdą kobietą kończy się

Polecane posty

Gość Roman63

lub zmierza ku sprawą łóżkowym. Nie wiem czy ja wymagam zbyt wiele ? trochę czułości, romantyzmu, wzajemnego poznania się a nie po trzech godzinach znajomości, kolacji i paru drinkach lubieżne spojrzenia i kokietowanie fuj... czy naprawdę kobietom chodzi wyłącznie o sex ? czy nie liczy się nic więcej tylko wymiar penisa ? ohyda,. wstydźcie się drogie Panie.

Gość duch cafe
o ja pierrdole ale mi staje mózg

Gość duch cafe
nie w 1979 tylko 1945 jak ci rusek babcie wyruchał :D

on łatwy nie jest 😴 z nim trzeba czasem za rączke pochodzić :D:D

Gość Roman63
Znowu wczoraj po internetowej randce obudziłem się w nie swoim łóżku, nie poszedłem do pracy i teraz mam moralniaka i czuję się wykorzystany. A ta lubieżna istota wypędziła mnie o 6:00 rano i jak gdyby nic poszła do pracy...szok

Tak, tak to juz jest z kobietami i ich lubieznymi spojrzeniami. Czasem nawet przeohydnie badaja bosa stopa krocze towarzysza.Pod stolem oczywiscie. Ba, potrafia oblizywac usta,bawic sie wlosami i posylac znaczace spojrzenia!Koszmar:o

Gość Jebro
Chyba wróciłeś z burdelu, bo w prawdziwym świecie nie ma tak łatwo. Dziewczyny mają za dużo wymagań, a nic od siebie nie dadzą.

Gość prawda klamstwo
nie kazda,moja zona dala mi dopiero na drugim spotkaniu:O :-P Niebieska co z Twoja stopka,rano byla inna?

Generalnie wszystko sprowadza się do rozmiaru penisa. Z tym, że nie wiadomo jaki rozmiar jest najlepszy co sprawia, że życie jest bardzo skomplikowane.

Zapomniałem bo jeszcze nigdy nie spotkałem takiej ciasnej. To znaczy raz spotkałem, ale już po kilku minutach była dość luźna.

Gość jij9o8ju90
sprawą łóżkowym a oczym kobieta miala byc rozmawiac z takim "intelektem" faceta?:O

ale temat ma mówic o rozwiązłych kobietach i problemach niełatwego faceta 😴 a nie kolejny zjazd na ciasne cipki :D

No tak, to prawda V34. Myślę, że problemgwałtów dokonywanych na niewinnych facetach przez napalone baby na pierwszej randce urósł już do takiej rangi, że powinien się tym zająć Sejm na posiedzeniu plenarnym. Musimy stawić stanowczy odpór!