Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwsylwia

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość sylwsylwia

witam. ciekawi mnie pewna kwestia i chciala bym wiedziec czy ktoras z was tak miala. pierwszy dzien mojej ostatniej miesiaczki to 26.09.2012 a wiec owulacja wypadalaby okolo 9 pazdziernika przy cyklach 28 dniowych. zauwazylam po sobie ze dzien owulacji mogl wystapic 8.10. kochalam sie z mezem 5.10. czy moglo dojsc do zaplodnienia? od 3 dni mam straszne bole brzucha jestem slaba senna zmeczona a jednoczesnie mam dosc dobry humor i zapal do pracy czuje sie skolowana bo nie wiem co o tym sadzic...jeszcze tydz do okresu i nie wiem czego sie spodziewac bo chcielibysmy miec 2 dzidzie

Gość o boże !
kolejna co w tydzien po rzekomym zapłodnieniu ma objawy ciąży! Skup sie na pracy lepiej niz na doszukiwaniu sie objaw ciązy które wysteują w 6 tc a nie 6dniu po zapłodnieniu!

Gość sylwsylwia
nie oczekiwalam takich durnych i malo znaczacych odpowiedzi

Ale powyższy komentarz jest jak najbardziej prawdziwy! Nie można mieć objawów ciąży 6 dni po stosunku, tylko 6 tygodni po.

Gość sylwsylwia
nie chodzi o objawy jako takie al o sama reakcje organizmu. a wy tak w ogole kiedys w ciazy bylyscie?

Gość Napisz jak wynik :)
Ja chodziłam.I jako osoba wyczulona na wszelkie mdłości i zmiany łaknienia itd pierwsze mdłości poczułam około 6-7 tygodnia ciąży.Co najwyżej mogą cię boleć piersi ale toteż o niczym nie świadczy.Nie odczuwa się tak szybko senności,zmęczenia...

Gość sylwsylwia
czekam do po niedzialku gora wtorku i robie test

Gość o boże !
autorka ma ciąże urojoną jak 99% starajacych się. Tylko objawy ciązy są zupełnie inne niż przedmiesiączkowe, bol piersi jest inny, brzucha tez !

Gość sylwsylwia
sama chyba jestes jakosas urojona jak ja nie lubie takich ludzi ktorzy probuja innym wcisnac swoje racje na sile. bedac w 1 ciazy tez czulam podobnie i wiedzialm ze jestwm w ciazy. teraz tylko ciekawi mnie czy inne kobiety tez moaly podobne przeczucia.wchodzac na to forum mialam ochote popisac z jakimis doswiadczonymi mamami a nie z jakimis przypadkowymi gamoniami pozdrawiam cie O BOZE. o ciay urojonej mozna mowic jak kobieta nie jest w niej a wszystkim mowi ze jest takze posluguj sie slownictwem jakie znasz

Gość sylwsylwia
tak w ogole po co siedzisz na tym forum i sie udzielasz. twoja obecnosc jest tutaj zbyteczna jak i innych podobnych do ciebie osobnikow. szukasz kumpli? hehe

Gość sylwsylwia
a jednak ciaza! jestem szczesliwa.

Gość marta161110
ja mam taki problem.biore tabletki anty ale w poprzednim cyklu pozapominalam troche i w dodatku bralam antybiotyk.krwawienie z odstawienia dostalam.jednak troche mialam takie wyczucie ze jednak jest cos nie tak i zrobilam test apteo z porannego moczu i wyszla blada druga kreska wiec odstawilam tabletki dwa dni pozniej zrobilam bobo test z popoludniowego moczu i wyszla ledwie widoczna ta druga kreska a dzis rano robilam pink test i wyszla jedna kreska i w dodatku krwawienie z odstawienia :/. co mam myśleć?