Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smieszka27

mój mąż nie umie całować

Polecane posty

Gość Smieszka27

Wiecie co,kocham go nad życie ale on od zawsze nie umie całować,nawet teraz jak to piszę to śmiać mi się chce!!!:D,czy wasi mężowie potrafią namiętnie z językiem całować?bo mój jakoś tak roztwiera mocno buzie,na maksa jakby chciał bochenek chleba zjeść i język tez gdzieś tam wpycha gdzie nie potrzeba zamiast "tańczyć i współgrać z moim językiem"uczę go już kupę lat tego ale on dalej to samo:D,jesteście zadowolone z całowania waszych mężów?mówie o takim wiecie...nie buzi buzi.

mój mąż umie ale niestety nie lubi za często z tak zwanym "języczkiem" :):):P muszę go za gębę bo inaczej sam nie zacznie, ale czesto buzi daje to też wiele znaczy:)

Gość hgggfggg
ja też nie umiem sie całować tzn. zapomnialam jak to sie robi. byl taki okres co malo z meżem sie całowaliśmy i teraz jakoś mi nie wychodzi. zapomnialam jak to sie robi...a wcześniej to w każdym kącie sie całowaliśmy. ...:( musze poćwiczyć:D

Gość fffffdfd
ja nie lubie sie całować wiec sie nie całujemy seksu tez nie uprawiamy bo maz mnie brzydzi

Gość Smieszka27
ja kocham męża i w już w seksie jest boski(wiele sie wyćwiczył przez lata)ale całowanie to wciąż na bakier

Gość juliiiiiitaaaaaaaaaa
mój też nie bardzo z całowaniem, za to nadrabia gdzie indziej ,cóż nie można mieć wszystkiego :-)

Gość ryba dla niemowlaka
ja nie lubię całowania i na to narzeka za to mój mąż :-)

Gość Kcvf
Heheheheh mam to samo mówię mu zeby nie otwierał tak szeroko buzi bo mnie zawsze zębami charata Usmialam sie z tym bochenkiem chleba dobre hhahahahah

Gość Kcvf
Ale muszę kiedys przyznać ze miałam kiedys chłopaka który swietnie całował przy samych pocaunkach dochodzilam aż mi sie ciepło zrobiło jak sobie przypomnialam

Gość tajmnbvcfdfgthyjkma
oj umie tylko czasem zapominamy ile przyjemnosci daje namietny pocalunek ...zawsze to u nas wstep do lozkowych igraszek a przy blizniakach brakuje nam po prostu czasu...moze to wroci:)jak podrosna ...i wyjda z domu hi hi

Gość Smieszka27
no własnie chodzi o to,że ja mam porównanie bo wiele lat temu całowałam sie z facetem,który robił to niesamowicie,tak jak ktos tu pisze-od razu mokro się robiło tak tym językiem wywijał.