Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaNatalkaaa

Boze co ja robilam:( stracilam super chlopaka:(

Polecane posty

Gość SmutnaNatalkaaa

Boze ale ze mnie idiotka Poklocilismy sie z mojej winy. W pewnym momencie powiedzialam zeby uwazal bo ja moge miec kogos przystojniejszego od niego. Nigdy tak nie powiedzialam, on widac ze mial lzy w oczach...On jest przstojny, kocham go a powiedzialam tak z nerwow:((( Wczoraj wieczorem sie poklocilismy dzis napisal mi ze to koniec i zebym umowila sie z tym przystojnym... Wiem jestem idiotka, on jest przystojny niewiem dlaczego tak w ogole powiedzialam! on jest bogaty a ja bardzo przecietna i w zyciu nic mi nie wwypomnial. A mnie poniosla powiedzialam glupote:( bozee:(

Gość Okvokfmvfdkvm
Jeśli to jego punkt honoru to on do Ciebie nie wróci. Znam takie przypadki.

Gość Stracilas go
Umow sie z przystojniejszym ;) Uwazaj co wygadujesz.

Gość SmutnaNatalkaaa
On jest przystojny!! tak bardzo go kocham:( nie chce zadnego innego!!

Gość Ojjoxivfgbonbinf
No widocznie nie jest. Jak bym nie byla z kims dlugo i facet by mi tak powiedzial to by mnie wiecej nie spotkal.

Gość SmutnaNatalkaaa
Nie wiedzialam co powiedziec wiec powiedzialam ten idiotyzm:( Niewiem co robic, nie wyobrazam sobie zyc bez niego!

Gość zzico
hej ,jest tu jeden samotny 35 letni chłopak ,jak sie zdecydujesz to daj znac

Gość Lord Arkadiusz25
Myślałaś, że zmięknie, zacznie skomleć i przepraszać Cię na kolanach, byleby tylko takiej księżniczki nie stracić? Zagrałaś Va bank i zbierasz tego konsekwencje. Swoją drogą pochwalam postawę tego chłopaka, nie da byle laluni sobą pomiatać.

Gość urlyk z malborka 30
nie odpowiadajcie na posty założycielki/la tego topiku to prowokacja sprawdzilem IP, wczoraj ten sam debil żalił sie, ze kobieta go zostawiła dla przystojniaczka co za cwel żałosny odwaracając role na forum dowartościowuje sie NIE KARMIĆ TROLLLA

Gość Mike0Q
Taa ciekawe jak sprawdzasz to cwaniaku

Gość SmutnaNatalkaaa
Szkoda ze ludzie zamiast pomoc to padaja glupoty od razu.. Jak juz mowilam bylam zla, nie kontrolowalam nad soba za bardzo;/ Musze jakos to odkrecic

Gość co to za usprawiedliwienie?
jak on Cię uderzy bo będzie bardzo zły i nie będzie się za bardzo kontrolował to też będzie ok?

Gość ale z drugiej strony to palant
jakis..moze to i był głupi tekst ale żeby od razu rozstawać sie. z takiego błahego powodu.dziecinada troche..

Gość Zakaz zblizania sie tepych
Dzid ;) do normalnych ludzi.

Gość Trzeba bylo sie zastanowic
Zanim powiedzialas.

Gość rozumiem co czujesz
też straciłam świetnego faceta "na własną prosbę". Wyciągnij z tego lekcje, ja sie staram. Tyle chociaż jestem mu winna :(

Gość svrgse
Może on cię bardzo nie kochał skoro skończył związek z takiego powodu ... facet który kocha i jest pewny siebie nie odszedłby po czymś takim ale taki który szuka pretekstu żeby to skończyć, tak. Jak go kochasz to walcz i powiedz że nigdy nikogo bardziej nie kochałaś i jest najprzystojniejszym facetem jakiego w zyciu widziałaś, że zawsze tak wypominasz ldziom wygląd jak się z kimś kłócisz i to świadczy tylko o twoich kompleksach.

Gość może kochać, ale może nie
chcieć spędzać życia z osobą która nie kontroluje się w przypływie gniewu dla mnei takie słowa znaczyły by, że ktoś jest ze mną z braku laku, być może dla pieniędzy i w pełni rozumiem tego faceta. i nie podejrzewam by to była pierwsza sytuacja gdy autorka była "bardzo zła"

Gość svrgse
może kochać, ale może nie, a ty zawsze taka opanowana ?? :o

Gość może kochać, ale może nie
staram się nie krzywdzić ludzi na których mi zalezy, jeśli nie udaje mi się to i ranię innych to ponoszę odpowiedzialność za swoje błędy a nie obliguję kogoś do dawania mi drugiej szansy bo z Waszych wypowiedzi to wynika że właściwie pikuś co ona zrobiła i on ma obowiązek dać jej drugą szansę w innym wypadku jest zakompleksiony albo jej nie kocha zbytnio, on może jej wybaczyć, ale to nie znaczy, ze będzie czuł się przy niej okej

Gość Bedzie chcial to ci wybaczy
Pogadaj, ale nie pros sie obrazonemu.

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.