Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21dm

ciąża, proszę o odpowiedzi mamusie

Polecane posty

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dziękuję :) Jakoś mam dziwne przeczucie, ale może dlatego, że nie chciałam się negatywnie "zaskoczyć".

no raczej jestes w ciązy ! jakby coś było nie tak - jakies jajo płodowe puste to miałabyś skurcze macicy,bole brzucha plamienie Nieprawda. Ja miałam puste jajo płodowe i nie miałam żadnych skurczy macicy ani bólu brzucha. trrrrrrrr Nie martw się, to jeszcze wczesna ciąża, ja poszłam do ginekologa w 6 tyg i też jeszcze nie było nic widać, poszłam za 2 tyg i okazało się że nic tam nie ma:( Moja koleżanka poszła w 8 tyg i też nie było jeszcze nic widać, poszła za tydzień i pięknie biło już serduszko. Dużo zależy od sprzętu. Ja też jestem w ciąży, jutro pierwsza wizyta u ginekologa, nie wiem narazie w którym tyg jestem. BOJE SIĘ BARDZO POWTÓRKI...

Gość no raczej jestes w ciązy !
a jak wydaliłas to puste jajo?

no raczej jestes w ciązy ! Po prostu napisałam jak było w moim przypadku, po prostu reguły nie ma. Więc nie rozumiem dlaczego się czepiasz?

Gość no raczej jestes w ciązy !
pytam sie poważnie !!!!!! bo mnie nastraszyłaś teraz i chyba to miałas na celu pisząc ze nie miałas objawów ! Czytam po forach i każda z dziewczyn czuje jakies bóle jakieś plamienia mają dlatego zdziwiło mnie ze nic nie miałas a miałas puste jajo płodowe ! w koncu przez skórcze i plamienie powinno dawac znac ze się nie rozwija, jakies badania miałas robione? czy tylko usg?

Na celu miałam to co napisałam wcześniej- czyli wytłumaczyć że reguły nie ma. Nie wiem czym Cię mogłam wystraszyć, bo z tego co piszesz to u Ciebie wszystko w porządku.. Ps. Skurcze mogą sygnalizować rozciągającą się macicę. Miałam tylko robione usg. A odpowiadając na Twoje pytanie. To miałam zabieg łyżeczkowania. Tak właśnie wydaliłam to jajo.....