Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DOBRZE, ZE ODBIERAJA DZIECI PATOLOGICZNYM I BIEDNYM RODZINOM

Polecane posty

Tak wlasnie uwazam. W ogóle ludzie, którzy sami pochodza z biedy i patologii nie powinni zakladac rodzin, bo to rodzi nastepna patologie i biede i nastepna i tak bez konca. Dzieci powinny sie rodzic w rodzinach o dochodach co najmniej 3.000 na kazdego czlonka rodziny. Bo jaka te dzieci beda mialy przyszlosc w tych biednych rodzinach? One nie sa w stani niczego temu dziecku zapewnic. Ani zadych zajec, ani studiow, ani pieniedzy na start w dorosle zycie . Rodza dzieci, które na starcie przegraly zycie i sa nieudacznikami zyciowymi, niestety, wiec moze lepiej faktycznie, niech ida do domu dziecka, przynajmniej tam maja szanse, ze trafia do jakiejs bogatej,bezdzietnej rodziny, która cokolwiek im zapewni.

Gość emmerinka
masz totalna racje -ale kto zabiera biednym patologom dostep do antykoncepcji i sterylizacji?KK, politycy reliigijni ginekolodzy i aptekarze - skurwiele

Gość a uważasz, że dochód ponad
3000 z góry daje gwarancję szczęśliwego życia?

to jest troche problem nie do rozwiazania, bo chyba musialaby byc obowiazkowa sterylizacja po 18 roku zycia chyba, ze zaloza rodzine i maja wyzej wymnienione minimum na osobe w rodzinie. Dziecko takich kocmoluchów niezaradnych zyciowo, samo staje sie taka ciamajda, wszyscy nim pomiataja, nigdy nie wyjdzie na ludzi, a nawet jak sie bedzie bardzo staralo i dobrze uczylo to i tak nie ma szans na dodatkowa edukacje, rozwijanie pasji i predzej czy pozniej bedzie kontynulowalo patologie i klepanie biedy

Gość Drzoana a ty czasami wstajesz
od komputera ?.Jak z twoim wzrokiem ? Nie nudzi ci się cały dzień tak wymyślać prowokacje ? Robisz to odpłatnie ?

Gość reka
Autorko - to pomyliłaś kraj tu jest POLSKA! Tu minimalna płaca to 1500zł, dołóż każdemu ze swoich to będzie ok. Pretensje do rządu, a nie na forum. My sobie nie ustalamy płac.

Gość emmerinka
ale o to chodzi ze biedna wielorodka moz e błagac gina w publicznej przychodni o wlozenie spirali , wypisanie recepty na srodki anty a on reliigjny zjeb -odmawia -choc wiadomo z e nascie dzieci to patologia i bieda totalna-a takich rodzin jest multum -coz 90% polakow to debile skoro uznaja Kk za autorytet zamiast za gówno

Gość reka
A poza tym wydaje mi się, że psychologa powinnaś odwiedzić, bo nie znasz realiów teraźniejszej Polski. Ja płacę minimalną ustaliłabym na 5000 zł, ale postuluj o to do naszego rządu. Jesteś narcystyczną osobowością powinnaś coś zdziałać. Gratuluje z góry

Gość emmerinka
biedni ludzie to zwykle religijni debbile i sluchaja nakazu wielodzietnosci w kazdych warunkach - jak ktos moze stosowac antykoncepcje a tego nie robi -ten powinien zdechnąc z głodu ze stadem dzieci - KK i reliigjne giny - maja w dupie traagedie kobiet gwąłconych i non stop zapładnianych przez swych partnerow

Gość hihinha
w gazetach sa non stop apele wielorodek o pomoc- coz kaplani i politycy im nie pomagaja

Gość semulinna
klery sa przyjaciolmi biedy głodu przemocy patologii- i przekazywania tego z pokolenia na pokolenie

Gość Justyna22..,
Tam gdzie jest patologia i rodzice przepijają każdy grosz to owszem, jestem za tym aby dzieci odbierać. Ale nie rozumiem czemu miało by się rozbijać rodziny tylko dlatego, że się nie przelewa? Znam osoby które pochodzą z biedniejszych rodzin a wyrosły na wspaniałych i wartościowych ludzi! Bo może nie mieli wszystkiego w sensie materialnym, za to dostali od swych rodziców te rzeczy najważniejsze- miłość i dobre wychowanie. Bo ja osobiście stawiam uczucia ponad dobra materialne! Bo co dziecku z rodziców, którzy zasypują go drogimi zabawkami, ciuchami itp jeśli nie mają dla niego czasu bo wciąż gnają za pieniądzem?! To naprawdę przykre, że teraz człowieka ocenia się przez pryzmat jego portfela...

Gość do Beatka s-k
'juz sie tak nie nakrecaj bo ci zylka w dupie peknie'

Gość jukiloja
czytalam o rodzinie -ktora mieszka w 11 oosb na 30 metrach -rodzice plus 9 dzieci -w sumie 11 dzieciow ale dwojka najstarszych juz opuscila dom - i pijanstwa tam nie ma ale straszna bieda - zaden kler ani partia nie dał im wiekszego metrazu - tylko debil twierdzi ze wwychowaniu dzieci najwazniejsz e nie sa dobre warunki materialne

jukiloja czytalam o rodzinie -ktora mieszka w 11 oosb na 30 metrach -rodzice plus 9 dzieci -w sumie 11 dzieciow ale dwojka najstarszych juz opuscila dom - i pijanstwa tam nie ma ale straszna bieda - zaden kler ani partia nie dał im wiekszego metrazu - tylko debil twierdzi ze wwychowaniu dzieci najwazniejsz e nie sa dobre warunki materialne no to gdzie oni rozum podziali, ze mimo biedy splodzili tyle dzieci??? A swoja droga sie tak zastanawiam, jakbym sama byla w takiej biedzie, to bym byla zalamana i nie w glowie mi bylo dupcenie, ale widac inni sie czuja jak w raju

Ale nie rozumiem czemu miało by się rozbijać rodziny tylko dlatego, że się nie przelewa? Znam osoby które pochodzą z biedniejszych rodzin a wyrosły na wspaniałych i wartościowych ludzi! Bo może nie mieli wszystkiego w sensie materialnym, za to dostali od swych rodziców te rzeczy najważniejsze- miłość i dobre wychowanie ale miloscia i wychowaniem lodówki nie napelnia. Pewnie maja i tak przesrane cale zycie, bo ani pracy zalatwionej przez rodzicow, ani dobrego wyksztalcenia, ani przebojowosci, bo wiecznie czegos im brakowalo

Beatka s-k o czym Ty mówisz z patologi owszem tu masz racje, ale od biednych? Czyli lepiej aby dzieci w których się nie przelewa, nie stać rodzica aby non stop kupował zabawki ciuchy i tp powinni takie dziecko zabrać? To jakie Ty masz priorytety dla swojego dziecka? Czy lepiej aby dziecko miało kasę i zero miłości i zainteresowania bo rodzic non stop w pracy, czy aby nie miało non stop zabawek i 500zł kieszonkowego a miłość?............................. Ja mam 2ke dzieci a dochodu w mies. 7tys czyli co?:D maja mi je zabrać bo jestem za biedna?:D W końcu nie przypada na nie 3tys bo 1000zł mam opłat wiec 6tys zostaje a my tez żyć za coś z mężem musimy:D............... Chore masz podejście, rozumie jesli dzieci nie mają co jeść, chodzą brudne ale jakim prawem mają zabrać dziecko jesli jest zadbane, kochane ale nie jest modne, nie mam dotykowego tel i tp. Myślisz że było by im lepiej w domu dziecka niż w kochającej rodzinie gdzie sie nie przelewa?..... Faktycznie domy dziecka są zajebiste zwłaszcza jak się dzieci po nocy gwałcą a opiekunowie ich molestują :D super wybór :D samotnośc z obcymi nad miłością... brawo, gratuluję :)

Gość Marcyśkkaa
Bieda =patologia?Oj dzieci do szkoły marsz:P

Gość eweqwewq
i z tej patologii sie potem rodza takie beatki... :p A tak na serio w POlsce ilosc pieniedzy a kultura i czesto wykształcenie jest odwrotnie proporcjonalna, kazda zreszta odrobinę ogarnieta osoba to wie.

Gość ambroisinne
wg naukowcow -prawdopodobienstwo wpadniecie w bied e j est 10 razy wieksze w przypadku posiadania 4 dzieci niz jednego-a rodzin z nasciorgiem dzieci jest multum - to przechodzi z pokolenia na pokolenie -biedota , patologia nieuctwo-a Kk nakazuje wielodizetnosc nawet w skrajnej biedzie

Gość ahminiaaa
religie to samo zło

Gość weriddala
reliigjne wielodzietne biedne patologi sa produktem kaplanow i politykow

Oj beatka, czy ty wiesz co to patologia? bo nie wydaje mi się, patologia nawet jest palenie papierosów a ty tylko o pieniądzach myślisz. Wspólczuje dzieciom takiej matki która ma dolary w oczach, a miłości zero, wyrosną takie nadete nadąsane mini beatki :o

Gość poliuto
a stado glodnych biednych zaniedbanych obdartusow -nawet jak ma milosc matki to ma hujowo

po 3 k na głowe?? W mojej 4os rodzinie było 6 tys na miesiąc. I wcale biedni nie byliśmy. Byliśmy ładnie ubrani, dobrze jedliśmy, rodzice dbali o dom i ogród. Raz w roku jeżdziliśmy zawsze na wakacje. :) Wiec TĘPA I OGRANICZONA autorko wsadz sobie w DUPEE te głupie wywody , bo się tylko ośmieszasz. Wyobraź sobie , że brat skonczył studia prawnicze(dzienne) i bardzo dobrze zarabia, ja studiuje 2rok i pracuje . Uważasz , że moi rodzice byli za biedni mając 2 dzieci?? Niczego nam nie brakowało, samochód tez zawsze w domu był całkiem w porządku. :)

Gość gość
Wpełni popieram

Gość gość
oj beatka przecież mamy już ujemny przyrost naturalny, to o co ci biega? może emerytów z niższą emeryturą niż 3000 też jakoś zutylizujemy, co będziemy taką patologie w kraju trzymać?

Gość gość
o beatka sk czyli alter ego jenny z pakamery wróciło,,dzenifer chcesz znowu na wiochę?