Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

789789789

ciąża :)

Polecane posty

hej :) 12.08, 08.09, 1.10 to dni moich ostatnich 3 miesiączek, jak widać mój cykl nie jest regularny więc stąd moje pytanie. Jeśli starałam się o dzidziusia 16,17 i 18.10 jakie jest prawdopodobieństwo, że mi się udało ?

Gość a1212121212211212
żadne. co my wrózki jesteśmy i wiemy kiedy masz owulacje ? każdy organizm jest inny

właśnie o to chodzi, że skoro mój cykl jest nieregularny, sama nie wiem kiedy wypada dzień owulacji! stąd moje pytanie. nie wymagam magii, jedynie pomocy.

Gość a1212121212211212
pomoc = monitorowanie cyklu = ginekolog. Skoro Ty sama nie wiesz to skąd my mamy wiedzieć? Skąd mam wiedzieć jaką masz temperaturę w pochwie? Skąd mam wiedzieć ile dni trwa Twój okres? Skąd mam wiedzieć ile mm miał pęcherzyk kiedy pękał? Skąd mam wiedzieć w którym dniu cyklu pękał? Skąd mam wiedzieć czy miałaś owulację? .......

Gość a1212121212211212
owulacja wypada w połwie cyklu, ostatni cykl z tego co widzę 23 dni :) w połowie to masz 12,5 ? :) więc czego oczekujesz w 16 dniu cyklu i dalej?

nie monitorowałam cyklu ponieważ nie myślałam wcześniej o dziecku. okres u mnie trwa przeważnie 5-6 dni. więc myślisz, że szane są nikłe ?

aaaaa, pomyliłam dni. źle spojrzałam na kalendarz. starałam się o dzidziusia zaczynając od 13,14 i 15 tego miesiąca :)

Gość a1212121212211212
dla mnie szanse żadne. Ginekologiem nie jestem a jeśli masz nieregularne cykle i zaczełaś myśleć i starać się o dziecko to logicznym jest by się udało monitorować cykl :) obserwować ciało, śluz - charakterystyczny płodny - ma się w majtkach po prostu mokro. jeśli jest sucho są dni niepłodne. takie pierdoły z biologii w 3 klasie.

Gość a1212121212211212
to jeśli od 13 to zmienia postać rzeczy :) ciężko okreslić. ja przez 5 miesięcy współżyłam w dni płodne na 103203% i mi się nie udało, dopiero w 6 cyklu bez mierzenia, bez patrzenia, bez spinania pach.

Gość żadna szansa
bo napisałaś, że starałaś się o dziecko 16,17,18.10 a dziś mamy dopiero 15.10 więc kochałaś się jutro,pojutrze i po pojutrze??? :D

Gość a1212121212211212
żadna szansa - dobre! hahahhahahaha nie zwróciłam uwagi :D

Gość oooooooooooomakareeeeena
ynie. wg mnie wienksza szansa bylaby jakbys zaczela dzien wczesniej

Gość lalalalalalalalallalalalalalal
nie